Software Developer
Software Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Software Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Is het bouwen van computerprogramma’s, oftewel Software Developer, jouw droombaan? Working Talent helpt jou graag deze droom te verwezenlijken, of je nu net begint met software development of al jaren een pro bent. Ben je net afgestudeerd, dan kun je bij ons terecht voor een vliegende start van jouw carrière.

In ons traineeship voor Developers stomen wij jou in no time klaar voor de rol van Junior Software Developer. Compleet met opleiding, een vast contract, salaris en werkervaring bij toonaangevende werkgevers. Heb je als Medior/Senior softwareontwikkelaar al een mooi cv, ook dan hebben we vacatures waarmee jij je kunt doorontwikkelen. Met ambities ben je bij ons aan het juiste adres!

Als Software Developer bij Working Talent ben je er zeker van dat je werkt aan uitdagende klussen bij opdrachtgevers die bij jou passen. Waar jij aan de slag gaat en wat je gaat doen, hangt af van jouw skills en persoonlijke voorkeuren. Software development is natuurlijk nogal een breed begrip. Jouw voornaamste verantwoordelijkheid is uiteraard het op poten zetten van goed werkende software. Hier komt een heel ontwikkelproces bij kijken, inclusief coderen.

Als developer kun je je specialiseren in een bepaalde taal, zoals een Java Developer of .NET Developer doet. Ook kun je de sterspeler zijn aan de voorkant van een applicatie of website als Front-end Developer - of juist aan de achterkant als Back-end Ontwikkelaar. Bij Working Talent (en bij onze opdrachtgevers) doe jij wat je leuk vindt terwijl je flinke stappen in je loopbaan zet.

software developer
Functieomschrijving Software Developer

Wat ga je doen als Software Developer?

Als Software Developer ben je van A tot Z betrokken bij het ontwikkelen van programma’s. Dit kan software zijn waar een website of platform op draait, games en apps - maar ook ondersteunende techniek voor andere toepassingen. Daar komt van alles bij kijken. Het aan elkaar koppelen van databases en systemen bijvoorbeeld. En natuurlijk zal coderen een centraal onderdeel zijn binnen je werk.

In het ontwikkelproces is verder veel aandacht voor de vraag van de opdrachtgever en het doel van de te ontwikkelen software. Ook de gebruikerservaring is belangrijk. Daarmee is de functie van Software Developer breder dan die van een programmeur, die zich nagenoeg alleen met coderen en programmeren bezig houdt.

Een softwareontwikkelaar heeft een breder pakket aan verantwoordelijkheden. Bovendien ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces, van het brainstormen met klanten en collega’s tot onderhoud en updates. Dat laatste is natuurlijk van groot belang voor een toekomstbestendig product.

Werken als Developer?

Waar kom ik te werken als Software Developer?

Als Software Developer heb je tegenwoordig opdrachtgevers voor het uitkiezen, zeker wanneer je op een vacature van Working Talent solliciteert.

Via ons kun je bij organisaties van elk kaliber terecht, door heel Nederland. Wij matchen je aan de opdrachtgever die het beste bij jou past, zodat je daar volledig je ei kwijt kunt. Een greep uit de mogelijkheden: top-200 bedrijven zoals BAM, KLM, ING en Ordina, maar ook ziekenhuizen, overheidsorganen en mkb.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Software Developer: jouw droombaan?

Software Developer vacature

Goede arbeidsvoorwaarden

Software Developer salaris

Er zijn veel organisaties die op zoek zijn naar softwareontwikkelaars, zowel in het algemeen als developers met een specialisatie zoals Back-end, Full Stack of Cloud Development. In de competitieve IT-markt kan het salaris voor een Software Developer aanzienlijk oplopen, afhankelijk van opleidingsniveau, ervaring, opdrachtgever en natuurlijk onderhandelingsvaardigheden.

Als je solliciteert op onze traineeship vacature voor Junior Software Developer, ontvang je vanaf je eerste werkdag een salaris van €2900 per maand. Gedurende het IT-bootcamp zal je salaris afwijken van dit bedrag. Na anderhalf jaar zal dit aanzienlijk stijgen als je doorstroomt naar Medior of Senior Software Developer: verwacht een salaris tussen €3500 en €5500.

Bij Working Talent bieden we meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast contract vanaf het begin

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen

  • Pensioenregeling

  • Vergoeding voor woon-werkverkeer

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Of je nu als junior begint aan je carrière met een van onze IT-traineeships, of je als medior of senior verder wilt ontwikkelen. Wij staan voor je klaar om jouw loopbaan een flinke boost te geven. Bij ons draait het om plezier, innovatie en kwaliteit; deze kernwaarden staan centraal in alles wat we doen. Als je bij ons aan de slag gaat, gaan wij sámen met jou aan de slag. Wil je meer weten over onze visie en hoe we elkaar kunnen helpen? Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over Working Talent.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die functie van Software Developer meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!