Voor opdrachtgevers

IT Consultants

Ben jij op zoek naar iemand die met zijn of haar ervaring direct waarde toevoegt aan projecten of begeleiding kan geven aan jouw junior IT-talenten? Onze ervaren consultants staan voor jou klaar!


Vanuit onze onderstaande Tech Units helpen wij jouw afdeling kwalitatief groeien door de inzet van één van onze ervaren IT Consultants.

  • Data
  • DevOps
  • Software Development
  • Security
  • Business & IT
IT
IT
Tell me more!

IT-professionals

In de snel veranderende wereld van IT zien wij dat onze opdrachtgevers niet altijd in bezit zijn van de benodigde kennis en volledige capaciteit. Het is om die reden dat wij, parallel aan onze traineeships, de Tech Units zijn gestart. Onze Tech Units bestaan uit eigen consultants die wij inzetten op interessante projecten. Daarnaast geven onze consultants les in onze IT-traineeships en begeleiden zij onze trainees. In onze Tech Units hebben de consultants altijd de mogelijkheid om te sparren over actuele IT-vraagstukken. Zo worden complexe vraagstukken op de werkvloer nog eerder opgelost!

Working Talent
Working Talent Way of Working

Werkwijze

Nadat de match is gemaakt komt onze IT-professional jouw afdeling voor een bepaalde periode versterken om dat ene project nog sneller naar een hoger niveau te tillen. In deze periode zorgen zij met hun kennis en kunde voor mooie resultaten en helpen ze jouw afdeling verder.

Tech Units

Een greep uit onze collega's van de Tech Units

Contact us!

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!