Back-end Developer
Back-end Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Back-end Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben je als beginnend of juist ervaren Back-end Developer op zoek naar een functie die je op het lijf geschreven is? Working Talent heeft vacatures voor zowel Junior als Medior en Senior Back-end Developer. Als pas afgestudeerde kun je bijvoorbeeld met onze Developer traineeships in no time de fijne kneepjes van het vak leren.

Beschouw je jezelf ondertussen al als een echte pro op het gebied van development, dan verwelkomen we je graag in ons team van experts. Via ons kun je aan de slag bij vele toonaangevende opdrachtgevers door heel het land - en ook wij zullen jouw skills geregeld goed kunnen gebruiken!

Als Back-end Developer ben jij de sterspeler aan de achterkant van websites en applicaties. Jouw code is hard nodig om applicaties soepel te laten lopen. Daarbij heb je zowel een analytische blik nodig en een langetermijnvisie, als oog voor details. Samen met je collega’s van de Front-end, Full-Stackers en andere afdelingen weet je de wensen van de klant om te toveren in een product dat op rolletjes loopt. Daarbij houd je je bezig met servers, databases, content management systemen, API-koppelingen, updates en wat maar nodig is voor topkwaliteit. Geen klant en opdracht is hetzelfde, wat je job keer op keer tot een nieuwe uitdaging maakt.

back-end developer functie
Functieomschrijving Back-end Developer

Wat ga je doen als Back-end Developer?

Als Back-end Developer bouw je met jouw programmeerskills aan applicaties, websites, databases en webshops. Ook kan het zijn dat je wordt ingezet om deze naadloos aan elkaar te koppelen en integreren. Jij zorgt ervoor dat alle onderdelen aan de achterkant van een applicatie met elkaar overweg kunnen. Het uitgangspunt is altijd de gebruiker. Met diens wensen en situatie in je achterhoofd weet je voor onze opdrachtgevers keer op keer met technische oplossingen te komen.

Back-end development omvat een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Er komt natuurlijk veel kijken bij het afleveren van een toekomstbestendig eindproduct waar klanten gelukkig van worden. Dat begint met het in kaart brengen van de functionele eisen van de klant en de gebruikers van de applicatie. Deze weet je te vertalen naar de techniek die nodig is voor het realiseren van effectieve oplossingen.

Werken als Developer?

Waar kom ik te werken als Back-end Developer?

De vraag naar Back-end Developers neemt gestaag toe; om vacatures zit je met dit beroep niet verlegen! Je kunt bij ontzettend veel soorten opdrachtgevers aan de slag. Van grote overheidsorganen tot MKB’s, van non-profit tot commerciële instellingen en banken: jou kunnen ze goed gebruiken.

Zeker nu de digitalisering met sprongen vooruit gaat, neemt de vraag naar goede developers alleen maar toe. Van Front End tot Back End, Full Stack, .NET en Low Code Developers: ontwikkelaars hebben een gewilde skill set in handen. Working Talent matcht jou met de opdrachtgevers van je dromen, waar je gelijk aan de slag kunt.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Back-end Developer: jouw droombaan?

Back-end Developer vacature

Goede arbeidsvoorwaarden

Back-end Developer salaris

Vele organisaties hebben vacatures openstaan voor Developers, en dat geldt eveneens voor Back-end ontwikkelaars zoals jij. In zo’n competitieve markt kan je salaris als Developer Back-end dan ook flink oplopen. De precieze hoogte is afhankelijk van jouw opleidingsniveau, ervaring, je opdrachtgever en je onderhandelingsskills.

Ga je voor een functie als Junior Back-end Developer door op onze traineeship vacature te solliciteren? Dan krijg je vanaf je eerste dag op de werkvloer een salaris van €2900 per maand. Tijdens het voorafgaande IT-bootcamp wijkt je salaris hiervan af. Na anderhalf jaar gaat je salaris een sprong omhoog. Als Medior of Senior Back-end Developer zal je salaris uitkomen op een bedrag tussen de €3600 en €4500.

Andere arbeidsvoorwaarden bij Working Talent waar we je nog op willen wijzen:

  • Gelijk een vast contract

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor alle afgeronde opleidingen

  • Vergoeding voor woon-werkverkeer

  • Pensioen


over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Ga je aan de slag bij Working Talent, dan gaan wíj aan de slag met jou! Bij ons staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Of je nu als junior begint aan je carrière met een van onze IT-traineeships, of je vleugels als medior of senior wilt uitslaan: wij geven jouw loopbaan een flinke boost. Daarbij draait het om plezier, innovatie en kwaliteit; niet geheel toevallig onze kernwaarden. Meer weten over waar wij voor staan en hoe wij elkaar kunnen helpen? Hieronder vertellen we je alles wat je over ons moet weten!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die functie van Back-end Developer meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!