Azure Data Engineer
Azura Data Engineer

Sluit je aan bij Working Talent als Azura Data Engineer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Als Azure Data Engineer bij Working Talent krijg je de kans om jouw passie voor data en technologie te combineren in een baan waar innovatie en groei centraal staan. We bieden jou een stimulerende werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen als toonaangevende expert in data-engineering.

Dus, ben jij klaar om de data-infrastructuur van de toekomst te bouwen? Bij Working Talent krijg je de ruimte om te excelleren en de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers in Nederland.

professional developer
Functieomschrijving Azura Data Engineer

Wat ga je doen als Azura Data Engineer

Als Azure Data Engineer speel je een sleutelrol in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van robuuste data-infrastructuur op het Azure-platform. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, transformeren en laden van data vanuit verschillende bronnen om waardevolle inzichten te genereren voor de organisatie.

Je werkt nauw samen met het data- en developmentteam om geavanceerde data-oplossingen te creëren die voldoen aan de behoeften van de klant. Met jouw expertise in Azure-services ontwikkel je schaalbare data pipelines en implementeer je data warehousing-oplossingen om een solide basis te leggen voor datagedreven beslissingen.

Werken als Data Engineer?

Waar kom ik te werken?

Als Azure Data Engineer bij Working Talent krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers in Nederland. Ons uitgebreide netwerk omvat verschillende sectoren, variërend van grote bedrijven tot start-ups en scale-ups. Wij matchen jouw expertise en ambities met de juiste opdrachtgever.

Onze samenwerkingen omvatten gerenommeerde organisaties zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. Bij Working Talent zijn we trots op onze partners en bieden we jou de kans om bij te dragen aan hun groei en succes.

Goede arbeidsvoorwaarden

Azure Data Engineer salaris

Bij Working Talent waarderen we jouw waardevolle vaardigheden als Azure Data Engineer, en dit vertaalt zich in een goed salaris. Het exacte salaris hangt af van jouw ervaringsniveau en de specifieke opdrachtgever. Als Junior Azure Data Engineer kun je bij ons rekenen op een salaris van €3000 per maand tijdens het IT-traineeship. Voor Medior Azure Data Engineers bieden we een salaris tussen €3000 en €4000 per maand, seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we bij Working Talent ook andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent draait alles om jouw persoonlijke en professionele groei. We zijn ervan overtuigd dat plezier, innovatie en kwaliteit de basis vormen van ons werk. Daarom stimuleren we een creatieve en inspirerende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen. We streven voortdurend naar groei en ontwikkeling, zowel voor jou als individu als voor onze organisatie als geheel.

Binnen Working Talent werk je samen met een team van getalenteerde professionals die zich volledig inzetten om succes te behalen. We hebben een positieve en ondersteunende werkcultuur waarin jouw bijdrage op waarde wordt geschat. We staan altijd klaar om het maximale uit jezelf te halen en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Ben je klaar voor een veelbelovende carrière in de IT-wereld?

Bij Working Talent hebben we naast de functie van Azure Data Engineer nog meer interessante IT-vacatures beschikbaar. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties. Hieronder vind je een overzicht van al onze vacatures.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!