Voor opdrachtgevers

IT Detachering & Consultancy

Met meer dan tien jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare en deskundige speler in IT detachering en consultancy. Onze diensten variëren van maatwerk IT traineeships tot aan het bieden van uitgebreide consultancy op het gebied van IT.

Working Talent
Working Talent
IT Detachering

Onze expertisegebieden

Onze ervaren consultants bieden strategisch advies en praktische oplossingen om de IT processen te optimaliseren. Heeft jouw organisatie behoefte aan meerdere talenten in een specifieke richting? Wij hebben veel ervaring met het doorvertalen van specifieke wensen naar een maatwerk IT traineeship. Zowel de werving als de inhoud van het IT traineeship worden afgestemd op jouw behoefte.

  • Business IT: het integreren van IT oplossingen in bedrijfsprocessen.

  • Data Management: expertise in data-analyse, -verwerking en -opslag.

  • Software Development: ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.

  • Cloud en DevOps: implementatie van cloudgebaseerde diensten en het bevorderen van een DevOps-cultuur.

  • Business Intelligence: het transformeren van data in inzichtelijke informatie ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Working Talent IT traineeship
Onze IT traineeships zijn gericht op het opleiden van jonge talenten tot deskundige IT professionals. In een intensief bootcamp van acht weken leggen de trainees een stevige basis in IT. Daarna kiezen ze een specialisatie, zoals Data, Softwareontwikkeling, DevOps Cloud, Business & IT of Beveiliging.

Onze ervaren trainers begeleiden hen hierbij. Ze zorgen ervoor dat de trainees snel leren wat nodig is om een echte aanwinst te zijn voor een organisatie. We bieden een op maat gemaakte aanpak; als de bestemming van de trainee binnen de organisatie al vroeg duidelijk is, passen we het lesprogramma aan om aan te sluiten bij de specifieke behoeften, tools en technieken die nodig zijn voor hun toekomstige rol. Zo leren ze precies wat nodig is voor die specifieke baan.

IT Detachering & Consultancy
In de dynamische IT wereld merken we vaak dat onze klanten niet altijd over de nodige kennis of capaciteit beschikken. Daarom hebben we naast onze traineeships ook onze Tech Units opgericht. Deze units bestaan uit onze eigen consultants die we inzetten voor uitdagende projecten. Ze spelen ook een rol in onze traineeships door lessen te geven en trainees te begeleiden. In de Tech Units is er altijd ruimte voor overleg over de nieuwste IT ontwikkelingen. Dit helpt ons om complexe IT uitdagingen nog sneller op te lossen.

Zodra we de perfecte match vinden, komt onze IT professional voor een bepaalde tijd jouw team versterken. Ze brengen hun expertise mee om jouw project snel en efficiënt naar een hoger niveau te tillen. Met hun kennis en vaardigheden zorgen ze voor uitstekende resultaten en helpen ze jouw afdeling vooruit.

Working Talent
De voordelen van IT detachering

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met meer dan tien jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare en deskundige speler in IT detachering en consultancy. Onze dienstverlening is veelzijdig: of het nu gaat om het plaatsen van een enkele specialist of het uitvoeren van een volledig maatwerk IT traineeship, wij hebben alles voor je in huis.

Ons team blijft altijd up-to-date met de nieuwste IT trends en ontwikkelingen door voortdurende professionele ontwikkeling en certificering. Deze aanpak garandeert dat we niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook voorbereid zijn op toekomstige uitdagingen.

Onze resultaten tonen de effectiviteit van onze aanpak: een indrukwekkend aantal succesvol geplaatste trainees, ervaren professionals, en tevreden opdrachtgevers. We bouwen aan langetermijnrelaties met zowel klanten als professionals. Zo begrijpen we elkaar als geen ander en zijn we in staat om duurzame oplossingen te bieden.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Wij helpen je graag

Meld je vacature aan

Heeft jouw organisatie een IT vacature die ingevuld moet worden? Of het nu gaat om een trainee, een medior of senior IT professional, Working Talent helpt je graag de ideale kandidaat te vinden. Vertel ons meer over de vacature, en wij regelen de rest!