Working Talent
Jouw partner voor software development

Software Developer gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Met meer dan tien jaar ervaring staat Working Talent inmiddels bekend als een betrouwbare en deskundige leverancier van software developers. Onze diensten variëren van op maat gemaakte IT traineeships tot consultancy, allemaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Zoek je een software developer? Wij hebben de ideale oplossing!

Working Talent
Working Talent
Software Developer gezocht

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren IT specialisten zijn bedreven in een breed scala aan softwareontwikkelingsgebieden. Of je nu een front-end, back-end, full-stack developer of een specialist in een specifieke programmeertaal zoekt, wij hebben de juiste persoon voor jou. Onze software developers combineren technische vaardigheden met de soft skills die nodig zijn voor een naadloze integratie in jouw team.

Zoek je meerdere software developers voor een specifiek project of een langdurige opdracht? Wij hebben de expertise om jouw wensen om te zetten in een aangepast IT traineeship. Dit zorgt ervoor dat de werving en de inhoud van het traineeship volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor software developers
Onze IT traineeships zijn gericht op het opleiden van jong talent tot bekwame software developers. In een intensief bootcamp van acht weken krijgen de trainees een stevige basis in de IT, waarna ze zich specialiseren in softwareontwikkeling en gerelateerde gebieden. Daarna gaan ze aan de slag bij jouw organisatie en zorgen we voor een passend trainingsprogramma. Zo leren de trainees exact wat nodig is voor hun toekomstige rol, inclusief benodigde vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van Software Developers
Heb je onmiddellijk een ervaren software developer nodig? Onze Tech Units, bestaande uit deskundige consultants, zijn klaar om direct aan de slag te gaan. Zij beschikken over een brede kennis op het gebied van software ontwikkeling en krijgen alle ruimte om hun skills verder te ontwikkelen. Ze brengen een schat aan ervaring en inzicht mee wat een directe meerwaarde biedt voor jouw projecten. Met hun diepgaande expertise dragen ze bij aan het behalen van concrete resultaten, waardoor jouw afdeling een significante boost krijgt.

Working Talent
Jouw partner voor software development

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met meer dan tien jaar is Working Talent uitgegroeid tot een vooraanstaande naam in de IT detachering en consultancy. Ons diverse aanbod strekt zich uit van het plaatsen van IT professionals in uiteenlopende rollen tot het zorgvuldig samenstellen van gepersonaliseerde IT traineeships.

Onze toewijding aan innovatie en groei binnen de IT branche kenmerkt zich door een voortdurende focus op professionele ontwikkeling en het behalen van certificeringen door ons team. Deze strategie zorgt ervoor dat we niet alleen aan de huidige behoeften van onze klanten voldoen, maar ook steeds een stap vooruit zijn in het anticiperen op toekomstige IT uitdagingen.

Het bewijs van onze succesvolle aanpak ligt in onze geschiedenis van effectieve traineeships en de tevredenheid van onze klanten. We streven ernaar om langdurige relaties te onderhouden met zowel onze klanten als onze IT professionals, wat leidt tot betrouwbare en duurzame oplossingen.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een toegewijde partner die zich volledig inzet om het succes van jouw organisatie te ondersteunen.


Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Recensie
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Recensie
Meld je vacature aan

ICT medewerker nodig?

Op zoek naar een getalenteerde software developer? Of het nu gaat om een trainee, een medior of een senior professional, bij Working Talent vind je de ideale kandidaat voor jouw project of organisatie. Vertel ons over je behoeften en wij regelen de rest!

recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!