Jouw partner voor cloud oplossingen

Cloud Specialist gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Al meer dan tien jaar lang is Working Talent een betrouwbaar en vakkundig adres voor het vinden van cloud specialisten. Wij bieden een scala aan diensten, van gespecialiseerde traineeships tot deskundige consultancy, allemaal op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw organisatie. Zoek je een deskundige op het gebied van cloud technologie? Working Talent is jouw antwoord!

Working Talent
Working Talent
Cloud Specialist gezocht

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren cloud specialisten zijn bekwaam in het ontwerpen, implementeren en beheren van cloud-oplossingen. Of je nu expertise zoekt in AWS, Azure, Google Cloud Platform of een andere cloud service, wij hebben de juiste professional voor jou. Onze specialisten combineren technische deskundigheid met de soft skills die essentieel zijn voor een effectieve integratie in jouw team.

Heb je meerdere cloud specialisten nodig voor een grootschalig project of een langdurige opdracht? Wij hebben de ervaring en kennis om jouw eisen te vertalen in een op maat gemaakt traineeship. Zo zorgen we ervoor dat de werving en de inhoud van het traineeship perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor cloud specialisten
Onze IT traineeships zijn gericht op het ontwikkelen van jong talent tot bekwame cloud specialisten. In een intensieve training van acht weken krijgen de trainees een grondige basis in IT, gevolgd door specialisatie in cloud technologieën. Eenmaal bij jouw organisatie aangekomen, bieden wij een aangepast trainingsprogramma aan, zodat zij leren wat nodig is voor hun toekomstige rol, inclusief essentiële vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van cloud specialisten
Heb je direct een ervaren cloud specialist nodig? Onze Tech Units bestaan uit deskundige consultants die klaarstaan om direct aan de slag te gaan. Zij zijn breed onderlegd in verschillende cloud technologieën en blijven hun vaardigheden continu ontwikkelen. Hun uitgebreide ervaring en inzicht zorgen voor een directe meerwaarde voor jouw projecten.

Working Talent
Jouw partner voor cloud specialisten

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met meer dan tien jaar ervaring is Working Talent een prominente speler in IT detachering en consultancy. Ons aanbod varieert van het plaatsen van IT-professionals in diverse rollen tot het zorgvuldig samenstellen van gepersonaliseerde IT traineeships.

Onze toewijding aan innovatie en groei binnen de IT sector blijkt uit onze voortdurende focus op professionele ontwikkeling en het behalen van certificeringen door ons team. Wij zijn niet alleen afgestemd op de huidige behoeften van onze klanten, maar anticiperen ook op toekomstige IT uitdagingen.

Ons succes is terug te zien in onze geschiedenis van effectieve traineeships en de tevredenheid van onze klanten. Wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties met zowel onze klanten als onze IT professionals, wat resulteert in betrouwbare en langdurige oplossingen.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

Cloud Specialist nodig?

Ben je op zoek naar een bekwaam cloud specialist? Of het nu gaat om een trainee, een medior of een senior professional, bij Working Talent vind je de juiste expert voor jouw cloudprojecten of organisatie. Vertel ons over je behoeften en wij regelen de rest!

cloud specialist gezocht
cloud specialist gezocht
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort cloud specialisten biedt Working Talent aan?
Wij bieden een breed scala aan cloud specialisten, waaronder experts in AWS, Azure, Google Cloud Platform, en andere cloud services. Onze specialisten zijn ervaren in ontwerp, implementatie, en beheer van diverse cloud-oplossingen.

Hoe selecteert Working Talent haar cloud specialisten?
Onze cloud specialisten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van technische vaardigheden, ervaring, en soft skills. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze goed passen bij de cultuur en specifieke behoeften van uw organisatie.

Kan Working Talent helpen bij zowel korte als lange termijn cloud projecten?
Ja, wij bieden flexibele oplossingen die geschikt zijn voor zowel korte termijn projecten als langdurige opdrachten. Dit omvat zowel detacheren van ervaren specialisten als het bieden van traineeships.

Wat houdt een traineeship voor cloud specialisten in bij Working Talent?
Onze cloud traineeships zijn intensieve programma's gericht op het ontwikkelen van jong talent tot professionele cloud specialisten. Dit omvat zowel een brede IT-basisopleiding als specialisatie in specifieke cloud technologieën.

Biedt Working Talent ook ondersteuning na het plaatsen van een cloud specialist?
Ja, wij bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel onze klanten als onze cloud specialisten gedurende de gehele opdrachtperiode.

Zijn de cloud specialisten van Working Talent bekend met agile/scrum methodieken?
Veel van onze cloud specialisten hebben ervaring met agile/scrum omgevingen en zijn bekend met de bijbehorende methoden en praktijken.

Hoe worden de tarieven voor cloud specialisten bepaald?
Onze tarieven worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de ervaring van de specialist, de duur van de opdracht, en de specifieke vereisten van de rol.

Hoe kan ik contact opnemen met Working Talent voor meer informatie of om een cloud specialist in te huren?
Je kunt contact met ons opnemen via info@workingtalent.nl of 085 0608506 voor meer informatie of om uw behoeften te bespreken.

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!