Jouw partner voor data analyse

Data Analist gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Working Talent is al ruim tien jaar een betrouwbare partner voor bedrijven op zoek naar hooggekwalificeerde data analisten. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, van speciaal ontworpen traineeships tot deskundige consultancy, afgestemd op de unieke eisen van jouw organisatie. Op zoek naar een data analist die kan helpen bij het omzetten van data in strategische inzichten? Working Talent is jouw antwoord!

Working Talent
Working Talent
Data Analist gezocht

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren data analisten zijn experts in het verzamelen, verwerken en analyseren van grote datasets om waardevolle inzichten te genereren. Of je nu iemand nodig hebt met ervaring in specifieke analysetools, big data, of machine learning, wij hebben de juiste professional voor jou. Onze analisten bezitten de technische vaardigheden en de overige skills om gegevens te transformeren in actiegerichte informatie.


Zoek je meerdere data analisten voor een grootschalig project of een langdurige opdracht? Wij hebben de expertise om jouw eisen om te zetten in een op maat gemaakt IT traineeship, zodat we zorgen dat de werving en het curriculum van het traineeship naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor data analisten
Onze traineeships voor data analisten zijn intensieve programma's gericht op het ontwikkelen van jong talent tot professionele data analisten. In een intensieve training van acht weken krijgen de trainees een grondige basis in IT, gevolgd door specialisatie in essentiële aspecten van data analyse. Eenmaal bij jouw organisatie aangekomen, bieden wij een aangepast trainingsprogramma aan, zodat zij leren wat nodig is voor hun toekomstige rol, inclusief essentiële vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van data analisten
Heb je direct een ervaren data analist nodig? Onze Tech Units bestaan uit deskundige consultants die klaar zijn om direct waarde toe te voegen aan jouw projecten. Met hun uitgebreide ervaring en up-to-date kennis zijn ze een directe aanwinst voor elk team.

Working Talent
Jouw partner voor data analyse

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met een geschiedenis van meer dan tien jaar is Working Talent een leidende naam in IT detachering en consultancy. Ons aanbod strekt zich uit van het plaatsen van IT professionals in diverse rollen tot het zorgvuldig samenstellen van gepersonaliseerde IT traineeships.

Onze focus op innovatie en groei binnen de IT sector wordt weerspiegeld in onze aanhoudende inzet voor professionele ontwikkeling en het behalen van certificeringen door ons team. Zo zorgen we dat we niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook proactief inspelen op toekomstige uitdagingen in data-analyse.

Ons succes wordt onderstreept door onze effectieve traineeships en de tevredenheid van onze klanten. We streven naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze IT professionals, wat leidt tot betrouwbare en langdurige oplossingen.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

Data Analist nodig?

Ben je op zoek naar een deskundige data analist? Bij Working Talent vind je de juiste professional, of het nu gaat om een trainee, een medior of een senior data analist. Vertel ons over je behoeften en wij zorgen voor de rest!

data analist gezocht
data analist gezocht
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort data analisten biedt Working Talent aan?
Wij bieden data analisten met diverse specialisaties, waaronder ervaring met specifieke analysetools, big data, machine learning, en algemene data-analyse. Ze zijn getraind om data te verzamelen, te verwerken en te analyseren om waardevolle inzichten te genereren.

Hoe selecteert Working Talent haar data analisten?
Onze data analisten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun technische vaardigheden, ervaring in data-analyse, en hun vermogen om data om te zetten in zakelijke inzichten. We letten ook op hun communicatievaardigheden en vermogen om in teamverband te werken.

Kan Working Talent helpen bij zowel korte als lange termijn data-analyse projecten?
Ja, wij bieden flexibele oplossingen die geschikt zijn voor zowel kortlopende projecten als langdurige opdrachten, waaronder detacheren van ervaren analisten en het aanbieden van traineeships.

Wat houdt een traineeship voor data analisten in bij Working Talent?
Onze traineeships voor data analisten zijn intensieve programma's die gericht zijn op het ontwikkelen van jong talent. Ze omvatten training in data-analyse, statistiek, en het gebruik van geavanceerde analysetools en technologieën.

Biedt Working Talent ondersteuning na het plaatsen van een data analist?
Ja, wij bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel onze klanten als onze data analisten gedurende de gehele opdrachtperiode.

Hoe worden de tarieven voor data analisten bepaald?
Onze tarieven worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de ervaring van de analist, de duur van de opdracht, en de specifieke vereisten van de rol.

Hoe kan ik contact opnemen met Working Talent voor meer informatie of om een data analist in te huren?
Je kunt contact met ons opnemen via info@workingtalent.nl of 085 0608506 voor meer informatie of om uw behoeften te bespreken.