Mendix traineeship
Mendix traineeship

Word Mendix trainee bij Working Talent!

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wij ontwikkelen IT traineeships speciaal voor jonge IT’ers die zichzelf willen ontwikkelen als een echte pro binnen de IT wereld. Met ons Mendix traineeship leer je binnen no time alle kneepjes van het vak en heb je veelbelovende opdrachtgevers voor het uitkiezen. Wij bieden jou alle handvatten om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Ben jij net afgestudeerd en heb jij je bachelor of master diploma op zak? En wil jij een vliegende start van jouw carrière? Dan is het Mendix traineeship van Working Talent perfect voor jou!

Mendix traineeship working talent
mendix traineeship amsterdam
Word een professional

De beste Mendix traineeship bij Working Talent

Wil jij je graag specialiseren en als Mendix developer aan de slag? Ons Mendix traineeship is een perfecte overbrugging tussen jouw studie en de arbeidsmarkt. Nadat je jouw bachelor of master opleiding hebt gehaald, heb je hoogstwaarschijnlijk alle IT kennis in huis om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt, maar weet je wellicht minder goed hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Of je mist nog een stukje specifieke kennis over het softwareplatform Mendix.

Tijdens ons traineeship leer je de vertaalslag van theorie naar praktijk te maken én kun jij je specialiseren als Mendix Developer!

 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd

 • Na het afronden van het traineeship ontvang je erkende certificaten

 • Tijdens het traineeship volg je ook soft skills-trainingen

 • En het allerbelangrijkste: je bent gegarandeerd verzekerd van een vaste baan!

Verwachtingen

Hoe ziet het Mendix traineeship eruit?

Het Mendix traineeship is volledig op maat gemaakt, zodat het voldoet aan jouw wensen en jij aan jouw specifieke talenten kunt werken.

Het traineeship gaat van start met een intensief IT-bootcamp van acht weken. De eerste drie weken maak je kennis met algemene IT-fundamentals, als: Agile & Scrum, networking, architectuur, security, modelleren, coderen, databases en cloud. Daarna kun je een specialisatie kiezen waar je je de komende vijf weken op gaat focussen. Zo kun jij je specialiseren als Mendix Developer, maar wanneer dit toch niet helemaal bij jou past kun je altijd nog een andere specialisatie kiezen. Denk aan:

 • Software Developer trainee

 • Full Stack Developer trainee

 • DevOps trainee

 • Java trainee

Na de bootcamp van acht weken is het tijd voor het echte werk en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
mendix traineeship development
Jouw toekomstige werkgever

Opdrachtgevers van Working Talent

Natuurlijk wil je weten bij welke opdrachtgever je mogelijk in dienst kunt treden. Dat zijn er in ons geval nogal veel, en er zitten behoorlijk wat spraakmakende namen tussen, al zeggen we het zelf!

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland verspreid en variëren van MKB bedrijven tot aan organisaties die bij de top 200 van Nederland horen. Dan kun je denken aan Robeco, Engie, Suitsupply, Fugro, ING, PostNL, KLM, Rituals, APG, Ordina en BAM. En die niet alleen, we werken namelijk ook veel samen met ziekenhuizen, gemeenten en overheden.

Samen kijken we naar welke opdrachtgever het beste bij jou past om het Mendix traineeship te vervolgen na de bootcamp. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in dat er een passende opdrachtgever voor jou tussen zit. Jij ook? Solliciteer dan direct als Mendix Developer!

mendix trainee worden
Salaris

Wat verdien ik tijdens het Mendix traineeship?

De persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt tijdens het traineeship en de groei van jouw skills zijn natuurlijk al heel veel waard.

Met het IT traineeship sta je straks 1-0 voor op IT’ers die net beginnen op de arbeidsmarkt. Maar we begrijpen ook als geen ander dat er ook brood op de plank moet komen en je graag wilt weten wat voor salaris je straks ontvangt als Mendix Developer trainee.

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een traineeship van 1,5 jaar met een contract voor onbepaalde tijd.

 • Je krijgt vanaf dag één van het IT bootcamp betaald.

 • Vanaf de start bij één van onze opdrachtgevers is jouw salaris minimaal € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld).

 • Na 16 maanden is het de intentie dat je in dienst treedt bij jouw opdrachtgever en ontvang je nóg een goede upgrade in salaris.

En uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een pensioenopbouw.

Trainees van Working Talent

Ervaringen van trainees

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van IT trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Corine Keijzer Dev Engineer | ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

Word Mendix Developer trainee bij Working Talent

Klinkt dit traineeship jou als muziek in je oren en wil jij je verder ontwikkelen binnen het IT vakgebied? Dat kan bij Working Talent!

Meld je aan voor ons Mendix traineeship en word een echte professional binnen jouw vakgebied!