junior software developer
Ontwikkel jezelf tot volwaardig professional!

Junior Software Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wil jij graag Junior Software Developer worden? Met het IT traineeship van Working Talent bieden we je een ontwikkelingstraject aan waarmee je door kunt groeien tot professioneel Software Developer!

Tijdens het IT traineeship leer je meer over een aantal IT fundamentals en alles over het vakgebied Software Development. Na het afronden van het 1,5 jaar durende traineeship kun je aan de slag als Junior Software Developer bij één van onze opdrachtgevers door heel Nederland!

junior software developer
junior software developer traineeship
Over het Software Development traineeship

Junior Software Developer bij Working Talent

Bij Working Talent bieden wij jou met ons Software Development traineeship alle handvatten om jezelf te ontwikkelen tot junior Software Developer. Tijdens een acht weken lang durende bootcamp leren we je alles over de IT-fundamentals en het vakgebied Software Development.

Zo krijg je de kans om voldoende kennis tot je te nemen om aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers door heel Nederland. Tijdens het traineeship word je in 1,5 jaar tijd opgeleid tot junior Software Developer door professionals uit het werkveld.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hybride werken en leren
  • Online leeromgeving
  • Erkende certificaten
Inhoud van het programma

Wat ga je doen als Junior Software Developer?

Het traineeship start met een intensief IT bootcamp van acht weken. Deze kun je hybride volgen: grotendeels vanuit huis en deels op locatie in Amsterdam of ergens anders. De eerste drie weken van het bootcamp maak je kennis met een aantal basis IT-fundamentals. De opeenvolgende vijf weken kies je een specialisatie, in dit geval Software Development.

Na het bootcamp begint het échte werk. Je gaat aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers om de vertaalslag te maken van jouw kennis naar de praktijk. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en samen kijken we naar welke organisatie het beste bij jouw wensen aansluit. Je kunt in elk geval kiezen uit een gevarieerd palet aan bedrijven: van MKB bedrijven tot aan de top 200 bedrijven van Nederland, zowel in de non-profit als profit sector.

Gedurende het Software Developers traineeship word je begeleid door een ervaren developers van Working Talent. Ook staan er tussendoor opleidingsdagen gepland waar zowel theorie- als praktijkkennis wordt gedeeld en bieden we regelmatig softskill trainingen aan.

Meer weten over de functie van een Software Developer?

junior software developer vacature
Jouw droombaan?

Junior Software Developer vacature

Heb jij net je bachelor of master diploma op zak of ga je binnenkort afstuderen? En ben je op zoek naar een leuke vacature als Junior Software Developer? Bij Working Talent start er elke eerste maandag van de maand een traineeship waar jij je bij aan kunt sluiten. We hebben door heel Nederland toffe opdrachtgevers zitten - dus ook bij jou in de buurt! Van MKB tot topbedrijven in zowel de non-profit als profit sector.

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior Software Developer salaris

Het salaris van een Junior Software Developeris bij Working Talent zeer goed. Zodra je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers ontvang je €3000 salaris per maand als Developer trainee. Na het afronden van het traineeship ontvang je nog eens een upgrade in salaris. Zo kan je salaris als Junior Developer oplopen tot wel €3600 per maand!

Andere - niet geheel onbelangrijke - arbeidsvoorwaarden die je van ons krijgt:

  • Een vast contract vanaf dag één

  • Erkende certificaten van afgeronde trainingen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Goede pensioenopbouw

software developer worden
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Working Talent staat voor ontwikkeling en plezier. Samen werken we aan jouw professionele carrière door jou alle handvatten te geven die hiervoor nodig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet wat je leuk vindt. Zo krijg je de mogelijkheid om grotendeels jouw rol als trainee in te vullen bij een opdrachtgever naar keuze. Je wordt onderdeel van een grote groep specialisten die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen.

Benieuwd hoe Working Talent te werk gaat en wat er gebeurt na jouw sollicitatie? Om je een beeld te geven van onze werkwijze hebben wij hieronder de procedure in een aantal stappen uitgewerkt.

Ontwikkel jezelf

Junior Software Developer Amsterdam

Op zoek naar een leuke vacature als Junior Software Developer in Amsterdam? Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij Working Talent. Bekijk onze developer traineeships of neem vrijblijvend contact op met één van onze Recruitment Consultants via solliciteren@workingtalent.nl.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie