Full Stack Developer
Full Stack Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Full Stack Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Is het ontwikkelen van software van A tot Z jouw droombaan, dan ben jij de Full Stack Developer die wij zoeken. Of je nu net afgestudeerd bent en je eerste carrièrestap als Junior wil gaan zetten, of als Medior/Senior op zoek bent naar meer uitdaging in je werk. Met jouw ambities ben je bij Working Talent aan het juiste adres.

Als Full Stack Developer ben jij thuis in zowel de achterkant als de voorkant van een website of applicatie. Daarmee ben je dus zowel Front-end Developer als Back-end Developer. Dat vraagt om een brede set van technische vaardigheden, zoals verschillende programmeertalen. Met jouw veelzijdige kennis ben je in staat een product van A tot Z te ontwikkelen. Dit kan een website zijn, al dan niet met webshop. Of je bent nodig om een database te ontwikkelen voor bestaande software. Wat het project ook is, jij maakt er met je analytische en creatieve skills een succes van.

Full stack developer
Functieomschrijving Full Stack Developer

Wat ga je doen als Full Stack Developer?

Als Full Stack Developer heb je kennis van zowel de Front End als Back End. Als Front-end Developer houd je je bezig met de voorkant van een applicatie of website. Kortom, alles wat de gebruiker hiervan meekrijgt. Het visuele aspect is hierbij bijvoorbeeld belangrijk. Maar ook snelheid en navigatie zijn cruciale elementen voor de gebruiksvriendelijkheid. Die gebruikers kunnen medewerkers zijn van onze opdrachtgevers, maar ook hun klanten. Je moet dan ook in staat zijn om hun wensen te vertalen naar een sterk product.

Aan de achterkant van de website zijn jouw vaardigheden als Back-end Developer nodig. Daar zorg je voor een ijzersterke techniek voor een soepel lopend eindproduct. Het kan zijn dat je hiervoor zelf toepassingen ontwikkelt of faciliteert, zoals API-koppelingen, servers en databases. Je houdt je tevens proactief bezig met doorontwikkeling zoals bug fixes en updates om de kwaliteit optimaal te houden.

Om een sterke Full Stacker te kunnen zijn, heb je kennis nodig van systemen en talen van beide kanten. Je moet bij wijze van spreken in een oogwenk kunnen switchen van Front-end naar Back-end. In de praktijk zal het er echter op neerkomen dat jij je als Full Stack Developer vooral bezighoudt met één kant, terwijl je aan de andere kant als adviseur, inspirator en bemiddelaar optreedt.

Werken als Developer?

Waar kom ik te werken als Full Stack Developer?

Met jouw brede kennis zul je geen moeite hebben om een vacature te vinden voor Full Stack Developer. Zeker in de huidige competitieve IT-markt ben je meer en meer gewild.

Ga je bij Working Talent aan de slag als Full Stack ontwikkelaar, dan kun je direct aan de slag bij onze top-200 werkgevers door heel het land. In jouw regio kun je bij uiteenlopende organisaties bezig met uitdagende opdrachten. Van overheid tot de zorg of financiën: aan jou de keus waar jij waarde wil toevoegen én extra ervaring wilt opdoen. Via ons kun je in werkelijk elke branche aan de slag en jouw carrière in de lift zetten.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Goede arbeidsvoorwaarden

Full Stack Developer salaris

Als je al eens hebt gezocht naar Full Stack Developer vacatures, zul je gezien hebben dat er veel vraag naar jou is - én dat je een prima salaris kunt verdienen. Als Junior Full Stack Developer verdien je bij ons €2900 per maand vanaf je eerste werkdag bij je opdrachtgever. Dit zal in korte tijd toe kunnen nemen tot €3600.

Groei je door naar een Medior of Senior functie, dan mag je rekenen op een salaris tussen €3600 en €4500. Hoe meer ervaring en hoe hoger je opleidingsniveau, hoe meer salaris er in zit. Zeker als Full Stacker kun je jezelf blijven doorontwikkelen en daarbij ook je salaris omhoog zien gaan.

Overige noemenswaardige arbeidsvoorwaarden bij Working Talent:

  • Direct een vast contract als Full Stack Developer

  • Pensioen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor alle afgeronde opleidingen

  • Vergoeding woon-werkverkeer

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Sluit jij je aan bij Working Talent, dan kun je op ons bouwen. Onze kernwaarden plezier, innovatie en kwaliteit vind je terug in alles wat we doen. Ons doel is dat zowel jij als jouw opdrachtgevers blij worden van jouw werk. Aangezien onze organisatie draait om talentontwikkeling, mag je rekenen op onze volledige steun in jouw carrièrestappen. Lees alles over onze ambities en werkwijze hieronder.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die functie van Full Stack Developer meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!