junior data scientist
Ontwikkel jezelf tot volwaardig professional!

Junior Data Scientist

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Junior data scientist worden? Bij Working Talent bieden we je de mogelijkheid om met ons IT-traineeship door te groeien tot volwaardig data scientist!

Je gaat aan de slag als data trainee bij één of meerdere van onze opdrachtgevers die zich door heel Nederland bevinden. Je leert meer over data analytics, business analytics en data science. Na het afronden van het traineeship kun je aan de slag als Junior Data Scientist!

junior data scientist
junior data scientist amsterdam
Over ons traineeship

Junior Data Scientist bij Working Talent

Bij Working Talent bieden wij jou met ons traineeship alle handvatten om jezelf te ontwikkelen als Junior Data Scientist. Je leert in eerste instantie alles over data analytics en engineering, zodat je voldoende kennis op hebt gedaan om door te groeien naar een junior functie als Data Scientist. Tijdens het traineeship word je in 1,5 jaar tijd opgeleid tot data specialist door professionals uit het werkveld.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hybride werken en leren
  • Online leeromgeving
  • Erkende certificaten
Inhoud van het programma

Wat ga je doen als Junior Data Scientist?

Het traineeship start met een intensief IT-bootcamp van acht weken die hybride gevolg kan worden. Sommige dagen op locatie in Amsterdam en andere dagen kun je vanuit huis de trainingen volgen. De eerste drie weken van de bootcamp maak je kennis met een aantal basis IT-fundamentals. De opeenvolgende vijf weken kies je een specialisatie, zoals bijvoorbeeld data analytics.

Daarna begint het echte werk: je gaat praktische ervaring opdoen bij één of meerdere opdrachtgevers van Working Talent. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en samen kijken we naar welke organisatie het beste bij jouw wensen aansluit. Je kunt in elk geval kiezen uit een gevarieerd palet aan bedrijven: van MKB bedrijven tot aan de top 200 bedrijven van Nederland, zowel in de non-profit als profit sector.

Gedurende het data traineeship word je begeleid door een ervaren data specialist van Working Talent. Ook staan er tussendoor opleidingsdagen gepland waar zowel theorie- als praktijkkennis wordt gedeeld en bieden we regelmatig softskill trainingen aan.

Meer weten over de functie van een Data Scientist?

junior data scientist vacature
Jouw droombaan?

Junior Data Scientist vacature

Heb jij net je bachelor of master diploma op zak of ga je binnenkort afstuderen? En op zoek naar een leuke Junior Data Scientist vacature? Bij Working Talent start er elke eerste maandag van de maand een traineeship waar jij je bij aan kunt sluiten. We hebben door heel Nederland toffe opdrachtgevers zitten - dus ook bij jou in de buurt!

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior data scientist salaris

Bij Working Talent ontvang je als Junior Data Scientist een zeer goed salaris. Zodra je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers ontvang je €2900 salaris per maand als Data trainee*. Na het afronden van het traineeship ontvang je nog eens een upgrade in salaris. Zo kan je salaris als Junior Data Scientist oplopen tot wel €3400 per maand!

Andere - niet geheel onbelangrijke - arbeidsvoorwaarden die je van ons krijgt:

  • Een vast contract vanaf dag één

  • Erkende certificaten van afgeronde trainingen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Goede pensioenopbouw


*Tijdens het IT-bootcamp van acht weken wijkt het salaris af.

data scientist worden
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Working Talent staat voor ontwikkeling en plezier. Samen werken we aan jouw professionele carrière door jou alle handvatten te geven die hiervoor nodig zijn. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet wat je leuk vindt. Zo krijg je de mogelijkheid om grotendeels jouw rol als trainee in te vullen bij een opdrachtgever naar keuze. Je wordt onderdeel van een grote groep specialisten die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen.

Benieuwd hoe Working Talent te werk gaat en wat er gebeurt na jouw sollicitatie? Om je een beeld te geven van onze werkwijze hebben wij hieronder de procedure in een aantal stappen uitgewerkt.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior data scientist amsterdam

Op zoek naar een leuke functie als Junior Data Scientist in Amsterdam? Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij Working Talent. Bekijk onze data traineeships of neem vrijblijvend contact op met één van onze Recruitment Consultants via solliciteren@workingtalent.nl.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!