data analist
Data Analist

Sluit je aan bij Working Talent als Data Analist

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Overal zijn data te vinden, maar deze zijn van weinig waarde als je er niets mee doet - dat vraagt om een Data Analist zoals jij! Ben jij analytisch ingesteld en help je graag organisaties met het nemen van informatiegestuurde beslissingen? Solliciteer dan op een van de vacatures van Working Talent voor Data Analist. Als net-afgestudeerde kun je met een technische opleiding bij ons gelijk aan de slag als trainee.

In dit leerzame traject zetten we samen jouw eerste carrièrestappen als Junior Data Analist. Heb je al een paar jaar ervaring als Data Analist en zoek je wat extra uitdaging in een Medior of Senior functie? Ook dan verwelkomen we je graag.

Jouw expertise en analytische skills zijn voor ons en voor onze klanten van grote waarde. Of je nu beginnend Junior Analist bent of al jaren meedraait. Als dé data-expert weet jij wat een bedrijf kan met de goudmijn aan gegevens die er verborgen liggen. Je weet bovendien waar je data kunt vinden, hoe je deze beheert en welke analyses je er op kunt loslaten. Ten slotte ben je in staat om je bevindingen te interpreteren en jouw conclusies te rapporteren aan de juiste mensen en afdelingen. Zo kan de organisatie er haar voordeel mee doen.

Lees hier alles over Data Analist worden bij Working Talent en onze vacatures voor dit mooie vak.

data analist vacature
Functieomschrijving Data Analist

Wat ga je doen als Data Analist?

Als Data Analist heb je verschillende taken. De meeste tijd zul je besteden aan dataverzameling en -bewerking. Je werkt veel met databases, meestal gebruikmakend van de programmeertaal SQL. Je moet in staat zijn om zo’n database bij te houden, maar ook onderhoud en ontwerp is onderdeel van je werkzaamheden.

Je analyses voer je uit met verschillende programma’s en programmeertalen. Zodoende heb je naast kennis van statistiek en analyses eveneens een gedegen IT-kennis nodig. Ook aangezien je nauw samenwerkt met andere data- en IT-professionals is dit een belangrijke basisvaardigheid voor de functie van Data Analist.

Werken als Data Analist?

Waar kom ik te werken als Data Analist?

Ga je aan de slag voor Working Talent als Data Analist, dan kun je uit vele opdrachtgevers kiezen uit het hele land. Van top-200 organisaties tot non-profit, overheid en mkb: wij matchen je met wat voor jou de beste keuze is.

Hoe jouw werkdag als analist er precies uitziet, hangt vooral af van je opdrachtgever en het project waar je aan werkt. Immers vraagt elk probleem om een unieke aanpak en zal niet elke organisatie dezelfde tools en talen gebruiken. Als data-expert bij Working Talent ga je aan de slag bij een project dat 100% bij jou past. Maak je daar dus zeker geen zorgen over als je solliciteert op een van onze vacatures voor Data Analist!

Goede arbeidsvoorwaarden

Data Analist salaris

Als Data Analist ontvang je een mooi salaris, zeker bij Working Talent. Bij ons verdien je als trainee €2900 per maand. Dat zal oplopen zodra je als Junior aan de slag gaat. Als Medior of Senior Data Analist zal je salaris uitkomen tussen €3500 en €3700. Met meer opleidingen en ervaring zal dit bedrag uiteraard hoger uitvallen.

Bij Working Talent kun je rekenen op meer arbeidsvoorwaarden dan een mooi salaris alleen:

  • Vaste aanstelling per direct

  • 8,33% vakantiegeld

  • Vergoeding voor woon-werkverkeer

  • Pensioenopbouw

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw persoonlijke en professionele groei voorop. Of je nu een beginnende Junior Analist en trainee bent, of al ervaring hebt als Medior of Senior en je verder wilt groeien. Ons doel is om jouw carrière te ondersteunen en te bevorderen, maar wel zo leuk mogelijk.

Plezier, innovatie en kwaliteit zijn onze kernwaarden en we integreren deze in alles wat we doen. Wil je meer te weten komen over onze visie en hoe wij elkaar kunnen helpen? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan bij Working Talent.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die functie van Data Analist meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!