Cyber Security Traineeship
Cyber Security traineeship

Word Cyber Security trainee bij Working Talent!

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wij ontwikkelen Cyber Security traineeships speciaal voor jonge IT’ers die verder willen groeien binnen de IT Security. Of jij je nu verder wilt ontwikkelen als Cyber Security Trainee, ISO Trainee of Security Officer, wij hebben het traineeship dat bij jou past!

Ons geheim? Wij maken onze Cyber Security traineeships speciaal voor jou op maat bij hele toffe opdrachtgevers. Je leert hoe je jouw kennis het beste in de praktijk kunt brengen en binnen no time ken je alle kneepjes van het vak. Wij bieden jou alle handvatten om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Ben jij net afgestudeerd en heb jij je bachelor of master diploma op zak? En wil jij een vliegende start van jouw carrière? Dan is het Cyber Security traineeship van Working Talent perfect voor jou!

Cyber Security Traineeship
Word een professional

De beste Cyber Security traineeships bij Working Talent

Waarom? Omdat ons Cyber Security traineeship de perfecte overbrugging tussen jouw studie en de arbeidsmarkt is.

Nadat je jouw bachelor of master opleiding hebt gehaald, heb je alle kennis in huis binnen jouw vakgebied, maar weet je wellicht minder goed hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Tijdens het traineeship leer je deze vertaalslag te maken en binnen no time ontwikkel jij jezelf tot een échte professional binnen de Cyber Security!

  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Na het afronden van het traineeship ontvang je erkende certificaten
  • Tijdens het traineeship volg je ook soft skills-trainingen

  • En het allerbelangrijkste: je bent gegarandeerd verzekerd van een vaste baan!

Verwachtingen

Hoe ziet het Cyber Security traineeship eruit?

Het Cyber Security traineeship is volledig op maat gemaakt, zodat het voldoet aan jouw wensen en jij jouw specifieke talenten verder kunt ontwikkelen.

Het traineeship gaat van start met een intensief IT-bootcamp van acht weken. De eerste drie weken maak je onder andere kennis met Agile & Scrum, networking, architectuur, security, modelleren, coderen, databases en cloud. Daarna kies je een specialisatie waar jij je de komende vijf weken op gaat focussen. Zo kun jij je verder ontwikkelen als:

Na de bootcamp van acht weken is het tijd voor het echte werk: je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Cyber Security Trainee
Jouw toekomstige werkgever

Opdrachtgevers van Working Talent

Natuurlijk wil je weten bij welke opdrachtgever je mogelijk in dienst kunt treden. Dat zijn er in ons geval nogal veel, en er zitten behoorlijk wat spraakmakende namen tussen, al zeggen we het zelf!

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland verspreidt en variëren van MKB bedrijven tot aan organisaties die bij de top 200 van Nederland horen. Dan kun je denken aan Robeco, Engie, Suitsupply, Fugro, ING, PostNL, KLM, Rituals, APG, Ordina en BAM. En die niet alleen, we werken namelijk ook veel samen met ziekenhuizen, gemeenten en overheden.

Samen kijken we naar welke opdrachtgever het beste bij jou past om het Cyber Security traineeship te vervolgen na de bootcamp. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in dat er een passende opdrachtgever voor jou tussen zit. Jij ook? Meld je dan direct aan voor het traineeship en start als Cyber Security Trainee!

traineeship cyber security
Salaris

Wat verdien ik tijdens het Cyber Security traineeship?

De persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt tijdens het traineeship en de groei van jouw skills zijn natuurlijk al heel veel waard.

Met het Cyber Security traineeship sta je straks 1-0 voor op IT’ers die net beginnen op de arbeidsmarkt. Maar we begrijpen ook als geen ander dat er ook brood op de plank moet komen en je graag wilt weten wat voor salaris je straks ontvangt als Cyber Security trainee.

Wat je van ons mag verwachten:

  • Een traineeship van 1,5 jaar met een contract voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt vanaf dag één van het IT bootcamp betaald.

  • Vanaf de start bij één van onze opdrachtgevers is jouw salaris minimaal € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld).

  • Na 16 maanden is het de intentie dat je in dienst treedt bij jouw opdrachtgever en ontvang je nóg een goede upgrade in salaris.

En uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een pensioenopbouw.

Cyber Security trainees van Working Talent

Ervaringen van trainees

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van Cyber Security trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Stefan Poot ISO Trainee | Royal Haskoning DHV
“Het Information Security traineeship heeft mij een goede basis gegeven om aan de slag te gaan in de wereld van informatiebeveiliging en cybersecurity. De onderwerpen van de opleiding gebruik ik elke dag in mijn werk!”
Recensie
Tara Butter Business Intelligence Trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

Word Cyber Security trainee bij Working Talent

Klinkt dit traineeship jou als muziek in je oren en wil jij je verder ontwikkelen als een Cyber Security Trainee, ISO Trainee of Security Trainee? Dat kan bij Working Talent!

Meld je aan voor ons Cyber Security Traineeship en word een echte professional binnen jouw vakgebied!

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!