junior security officer
Junior Security Officer

Sluit je aan bij Working Talent

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Working Talent is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op het opleiden en detacheren van young professionals binnen de IT-branche. Ben jij gepassioneerd over security en heb jij hier al enige ervaring mee opgedaan? Working Talent biedt jou de mogelijkheid deze skills in te zetten bij onze vele gerenommeerde opdrachtgevers. Of misschien zie jij het wel zitten om gedreven trainees die een kickstart aan hun carrière willen geven te begeleiden?

Als Junior Security Officer werk je aan het beschermen van bedrijfsinformatie, -systemen en -processen tegen bedreigingen van binnen en buiten. Je werkt samen met andere IT'ers om de juiste balans te vinden tussen veiligheid en gebruiksgemak. Het is een verantwoordelijke en uitdagende rol.

Junior Security Officer
Junior Security Officer
Information Security traineeship

Junior Security Officer bij Working Talent

Ben jij klaar om je carrière in security te starten en je te ontwikkelen tot een expert in het vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze traineeship Information Security en begin aan een uitdagende en leerzame reis in de wereld van IT-beveiliging.

Het Information Security Traineeship is bedoeld voor ambitieuze starters met een passie voor informatiebeveiliging. Als trainee krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een Information Security Specialist bij een van onze opdrachtgevers. Tijdens het traineeship leer je alles over informatiebeveiliging. Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers.

  • Persoonlijke begeleiding van professionals in jouw vakgebied

  • Hybride werken en leren

  • Online leeromgeving en opleiding op locatie

  • Erkende certificaten aan het einde van de rit

Inhoud van het programma

Wat ga je doen als Junior Security Officer?

Ben je succesvol in je sollicitatie voor de vacature van Junior Security Officer? Dan kan het traineeship van start gaan! Het traject begint met een intensief en leerzaam IT-bootcamp. Gedurende acht weken zul je voornamelijk op afstand werken aan de belangrijkste basisvaardigheden van IT.

Naast online studiedagen zul je af en toe ook op ons kantoor in Oostzaan (in de buurt van Amsterdam) of ergens anders in het land aanwezig zijn. In de eerste drie weken leer je de essentiële fundamenten die elke IT'er moet kennen. De volgende vijf weken van de bootcamp zijn gericht op de specialisatie van jouw keuze.

Na deze acht weken durende IT-bootcamp is het tijd om de geleerde kennis in de praktijk toe te passen. We zullen je koppelen aan een van onze toonaangevende opdrachtgevers, die verspreid zijn over heel Nederland. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er een goede match is op het gebied van locatie en jouw wensen. Wil je gedijen in een grootschalige commerciële omgeving, of geef je de voorkeur aan een non-profit organisatie met een informele werksfeer? Met ons brede scala aan opdrachtgevers is alles mogelijk.

De functie

De rol van een Security Officer

Als Junior Security Officer draag je een grote verantwoordelijkheid binnen een bedrijf of organisatie. Je hebt de taak om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie en systemen te waarborgen. Je doet onderzoek naar mogelijke dreigingen en kwetsbaarheden binnen het bedrijf. Een voorbeeld hiervan is het uitvoeren van risicoanalyses. Op basis hiervan maak je plannen en stel je procedures op om de veiligheid te verbeteren.

Daarnaast houd je continu de beveiligingssituatie in de gaten en grijp je in bij incidenten, zodat de veiligheid van het bedrijf niet in gevaar komt. Je werkt nauw samen met andere IT- professionals en het management om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan werken. Dit betekent dat je goede technische vaardigheden nodig hebt. Ook heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden nodig om te kunnen samenwerken met anderen binnen het bedrijf.

Junior Security Officer vacature
Security Officer: jouw droombaan?

Junior Security Officer vacature

Beschik jij sinds kort over een bachelor- of masterdiploma in een beta-richting? En ben je op zoek naar de perfecte vacature voor Junior Security Officer functie? Houd dan de website van Working Talent in de gaten. Elke eerste maandag van de maand vind je hier namelijk IT-traineeships waarop je kunt solliciteren.

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior Security Officer salaris

Bij Working Talent ontvang je als Junior Security Officer een goed salaris. Als je voor ons en onze opdrachtgevers aan de slag gaat, ontvang je €2900 als Information Security trainee*. Je krijgt een upgrade in salaris als je na het traineeship in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Salaris is natuurlijk niet het enige wat je van ons krijgt, wij bieden namelijk ook nog eens leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast contract vanaf dag één

  • Erkende certificaten van afgeronde trainingen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Goede pensioenopbouw

*Tijdens de bootcamp wijkt dit salaris af

vacature junior security officer
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Working Talent is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het opleiden en detacheren van young professionals binnen de IT-branche. Bij ons staat ontwikkeling én plezier voorop. We zorgen voor maatwerk en koppelen je aan een opdrachtgever die het beste bij jou past. Je werkt en leert samen met gelijkgestemde experts die je zullen inspireren op de nodige vlakken.

Hieronder vind je stap voor stap onze sollicitatieprocedure. Wat gebeurt er als jij op een functie zoals die van Junior Security Officer solliciteert?

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior Security Officer worden

Working talent heeft volop vacatures en traineeships te bieden voor ambitieuze IT’ers zoals jij. Of je nu aan het begin staat van jouw carrière en wilt doorgroeien door middel van een traineeship, of juist jezelf wilt uitdagen door het een stapje hogerop te zoeken.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!