Jouw partner voor software testen

Software Tester gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Al meer dan tien jaar lang is Working Talent een betrouwbaar en vakkundig adres voor het vinden van software testers. Wij bieden een breed scala aan diensten, van gespecialiseerde test traineeships tot professionele consultancy, allen afgestemd op de unieke eisen van jouw organisatie. Op zoek naar een software tester? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Working Talent
Working Talent
Software Tester gezocht

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren software testers zijn experts in het waarborgen van kwaliteit en functionaliteit van softwareproducten. Of je nu op zoek bent naar iemand gespecialiseerd in handmatig testen, geautomatiseerd testen, of een tester met specifieke kennis van een bepaald testraamwerk of -tool, wij hebben de perfecte match voor jou. Onze testers bezitten niet alleen technische bekwaamheid, maar hebben ook de soft skills die nodig zijn om soepel in jouw team te integreren.

Heb je meerdere testers nodig voor een groot project of een langdurige opdracht? Onze op maat gemaakte IT traineeships kunnen specifiek worden afgestemd op jouw behoeften, waarbij de selectie en het curriculum van het traineeship volledig overeenkomen met de eisen van jouw organisatie.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor software testers
Onze IT traineeships richten zich op het ontwikkelen van jong talent tot professionele software testers. In een intensief bootcamp van acht weken leren de trainees de basisprincipes van IT en specialiseren zich vervolgens in software testen. Zodra ze starten bij jouw organisatie, bieden wij een trainingsprogramma op maat aan, waardoor ze precies leren wat nodig is voor hun toekomstige rol, inclusief relevante tools en technieken.

Detacheren van software testers
Heb je direct een ervaren software tester nodig? Onze Tech Units bestaan uit deskundige consultants die onmiddellijk inzetbaar zijn. Ze beschikken over uitgebreide kennis in software testen en blijven hun vaardigheden continu ontwikkelen. Deze testers brengen een rijkdom aan ervaring en inzicht mee, wat een directe toegevoegde waarde is voor jouw projecten. Hun diepgaande expertise draagt bij aan het realiseren van concrete resultaten en geeft jouw afdeling een significante impuls.

Working Talent
Jouw partner voor software testers

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met een geschiedenis van meer dan tien jaar is Working Talent een leidende naam in IT detachering en consultancy. Ons gevarieerde aanbod omvat het plaatsen van IT professionals in diverse rollen en het zorgvuldig samenstellen van persoonlijke IT traineeships.

Onze toewijding aan innovatie en groei in de IT-sector komt tot uiting in onze voortdurende focus op professionele ontwikkeling en het behalen van certificeringen door ons team. Deze strategie zorgt ervoor dat we niet alleen voldoen aan de huidige eisen van onze klanten, maar ook proactief toekomstige IT-uitdagingen aanpakken.

Ons succes blijkt uit onze geschiedenis van effectieve traineeships en de tevredenheid van onze klanten. We streven naar het onderhouden van langdurige relaties met zowel onze klanten als onze IT-professionals, resulterend in betrouwbare en duurzame oplossingen.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een toegewijde partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

Software tester nodig?

Op zoek naar een bekwaam software tester? Of het nu gaat om een trainee, een medior of een senior professional, bij Working Talent vind je de juiste kandidaat voor jouw project of organisatie. Laat ons jouw behoeften weten en wij zorgen voor de rest!

software tester gezocht
software tester gezocht
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort software testers biedt Working Talent aan?
Working Talent biedt een breed scala aan software testers, waaronder specialisten in handmatig en geautomatiseerd testen, evenals testers met expertise in specifieke testframeworks en -tools.

Hoe selecteert Working Talent zijn software testers?
Onze software testers worden geselecteerd op basis van meerdere criteria, waaronder technische vaardigheden, ervaring, en soft skills. We zorgen er ook voor dat ze goed passen bij de cultuur en behoeften van uw organisatie.

Kan Working Talent helpen bij zowel korte als lange termijn projecten?
Ja, we bieden flexibele oplossingen die geschikt zijn voor zowel korte termijn projecten als langdurige opdrachten, inclusief detachering en traineeships.

Wat houdt een traineeship voor software testers in?
Ons IT traineeship is een intensief programma van ruim een jaar dat jonge talenten opleidt tot professionele IT'ers. Het omvat een combinatie van theoretische kennis en praktische training, afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie indien het gaat om een maatwerk traject.

Kunnen software testers van Working Talent werken in een agile/scrum omgeving? Ja, veel van onze software testers hebben ervaring met werken in agile/scrum omgevingen en zijn bekend met de bijbehorende methodieken en praktijken.

Biedt Working Talent ondersteuning gedurende de opdracht?
Ja, we bieden continue ondersteuning en begeleiding aan zowel onze klanten als onze software testers gedurende de gehele opdrachtperiode.

Hoe worden de tarieven voor software testers bepaald?
Onze tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ervaring van de tester, de duur van de opdracht, en de specifieke vereisten van de rol.

Hoe kan ik contact opnemen met Working Talent voor meer informatie of om een software tester in te huren?
Je kunt contact met ons opnemen via info@workingtalent.nl of 085 0608506 voor meer informatie of om uw behoeften te bespreken.

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!