Vind jouw Agile expert bij Working Talent

Scrum Master gezocht

Ben je op zoek naar een ervaren Scrum Master? Working Talent is jouw ideale partner voor deze zoektocht. Met onze uitgebreide ervaring in het verbinden van organisaties met gespecialiseerde Scrum Masters, van gecertificeerde beginners tot doorgewinterde professionals, zijn wij uitstekend toegerust om aan de unieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Ontdek jouw ideale Agile oplossing bij Working Talent!

Working Talent
Working Talent
Scrum Master nodig?

Wij hebben de expertise in huis

Onze Scrum Master zijn experts in het bevorderen van een Agile werkomgeving, het faciliteren van Scrum rituelen en het coachen van teams naar hogere prestatieniveaus. Of je nu op zoek bent naar een Scrum Master met kennis in specifieke sectoren, of iemand die ervaring heeft met diverse Agile frameworks zoals Kanban, wij hebben de juiste professional voor jou.

Zoek je een Scrum Master voor een specifiek project of om een Agile transformatie binnen jouw organisatie te leiden? Wij hebben de expertise en ervaring om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Maatwerk IT traineeships
Bij Working Talent bieden we speciaal ontworpen programma's aan voor het opleiden van veelbelovende Scrum Masters. Onze traineeships omvatten intensieve training in Agile principes en Scrum praktijken, waardoor de trainees optimaal voorbereid zijn voor hun rol in diverse organisatieomgevingen.

Detacheren van Scrum Masters
Heb je op korte termijn een ervaren Scrum Master nodig? Onze professionals zijn direct inzetbaar voor jouw projecten. Deze experts zijn niet alleen bedreven in Scrum en Agile praktijken, maar zijn ook ervaren in het begeleiden van teams en het faciliteren van productieve en efficiënte werkprocessen. Wij zorgen voor hun voortdurende professionele groei, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in Agile methodologieën.

Working Talent
Jouw partner in Agile transformatie

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met onze jarenlange ervaring heeft Working Talent zich gepositioneerd als een toonaangevende specialist in IT-detachering en consultancy. Onze aanhoudende focus op innovatie in Agile praktijken en de ontwikkeling van ons team zorgt ervoor dat we altijd klaarstaan om de Agile uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

Onze succesvolle projecten en klanttevredenheid bewijzen onze effectieve aanpak en toewijding. We streven naar het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als professionals, wat resulteert in betrouwbare en duurzame samenwerkingen.

Door te kiezen voor Working Talent, kies je voor een partner die zich volledig inzet voor het succes van jouw Agile initiatieven.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

Scrum Master nodig?

Op zoek naar een gekwalificeerde Scrum Master? Of het nu gaat om een gecertificeerde beginnen of een ervaren professional, Working Talent staat klaar om de perfecte kandidaat te vinden. Vertel ons over je behoeften, en wij regelen de rest!

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!