php developer
PHP Developer

Sluit je aan bij Working Talent als PHP Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij een ervaren PHP-ontwikkelaar en op zoek naar een uitdagende carrièremogelijkheid die jouw vaardigheden in de servertaal PHP verder kan verrijken? Bij Working Talent heten we je van harte welkom! Als starter met ambitie kun je deelnemen aan ons traineeship en uitgroeien tot een krachtige Junior PHP Developer. Als ervaren ontwikkelaar kun je bij ons je eigen groei en ontwikkeling waarborgen, zowel als Medior of Senior ontwikkelaar.

Bij Working Talent bieden we diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan bij opdrachtgevers verspreid over heel Nederland en betrokken te zijn bij uitdagende projecten. Als PHP-ontwikkelaar maak je gebruik van Hypertext Preprocessor om robuuste webpagina's te bouwen. Je werkt op serverniveau aan een solide basis voor websites die behoefte hebben aan dynamische webpagina's. Van het bedenken van oplossingen tot het implementeren ervan: jij hebt de vaardigheden om het allemaal te doen.


php developer
Functieomschrijving PHP Developer

Wat ga je doen als PHP Developer?

PHP is niet zomaar een programmeertaal, maar een wereld op zichzelf. Het onderscheidt zich van andere scripttalen door zijn dynamische en zelfregulerende vermogen, waardoor het mogelijk is om diverse functionaliteiten te implementeren. Met PHP kun je bijvoorbeeld gebruikers de mogelijkheid geven om accounts aan te maken, een forum op te zetten of een Content Management System (CMS) te ontwikkelen. Dit biedt talloze mogelijkheden voor verschillende soorten organisaties, websites en doeleinden.

Als PHP Developer is het essentieel dat je in staat bent om met klanten mee te denken en passende technische oplossingen voor hen te vinden. Het begint met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever en de gebruikers. Vervolgens kun je een plan opstellen en dit van begin tot eind uitwerken. Je ontwikkelt software, test het, voert updates uit en zorgt voor het onderhoud ervan. Het werk van een PHP Developer biedt veel ruimte voor creativiteit en is een mooie combinatie van autonomie en samenwerking met anderen.

Werken als PHP Developer?

Waar kom ik te werken als PHP Developer?

Bij Working Talent bieden we jou als PHP Developer een overvloed aan mogelijkheden, aangezien we een breed netwerk hebben met diverse opdrachtgevers. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinere organisatie of liever werkt voor een grotere speler, we hebben contacten in verschillende sectoren, zoals zorg, bouw, onderwijs en overheid. Samen kijken we naar de perfecte opdrachtgever waar jouw ambities het beste tot recht komen.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Goede arbeidsvoorwaarden

.NET Developer salaris

Bij Working Talent waarderen we de waardevolle vaardigheden van zowel nieuwe als ervaren PHP Developers, en dit vertaalt zich in een uitstekend salaris. Als Junior PHP Developer ontvang je bij ons tijdens het traineeship een salaris van €2900 per maand. Voor Medior PHP Developers ligt het salaris tussen €3000 en €3500 per maand. Een Senior PHP Developer kan rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast het aantrekkelijke salaris bieden we bij Working Talent ook andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Vaste aanstelling vanaf dag 1

  • 8,33% vakantiegeld

  • Reiskostenvergoeding

  • Pensioenregeling

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw groei centraal, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We zijn er om zowel trainees als ervaren professionals te ondersteunen en hen te helpen het maximale uit hun carrière te halen. Onze kernwaarden - plezier, innovatie en kwaliteit - vormen de basis van alles wat we doen.

We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin plezier en voldoening centraal staan. We geloven dat werk leuk moet zijn en streven ernaar om een positieve en inspirerende sfeer te creëren. Daarnaast moedigen we innovatie aan en dagen we onze talenten uit om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen. We geloven in voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor individuen als voor onze organisatie als geheel. Kom jij met ons samenwerken?

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Bij Working Talent hebben we naast de functie van PHP Developer nog meer interessante IT-vacatures beschikbaar. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties. Hieronder vind je een overzicht van al onze vacatures.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!