lead developer
Lead Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Lead Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten combineren met jouw passie voor softwareontwikkeling? Sluit je dan aan bij Working Talent als Lead Developer! Hier krijg je de kans om jouw team te inspireren en hoogwaardige softwareoplossingen te creëren in een innovatieve en inspirerende werkomgeving. Zowel voor starters op de arbeidsmarkt als ervaren Lead Developers zijn op de goede plek bij ons. Ga voor groei, uitdaging en een veelbelovende IT-carrière!

lead developer
Functieomschrijving Lead Developer

Wat ga je doen als Lead Developer

Als Lead Developer speel jij een cruciale rol in het begeleiden en leiden van jouw team van ontwikkelaars. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van complexe softwareoplossingen, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technologieën en frameworks. Naast het ontwikkelen van software, zorg je ervoor dat jouw team optimaal functioneert, de gestelde doelen bereikt en hoogwaardige softwareproducten levert.

Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en zorgt ervoor dat alle ontwikkelingsprocessen efficiënt en gestructureerd verlopen. Je houdt de laatste ontwikkelingen in de softwarewereld nauwlettend in de gaten en implementeert innovatieve tools en technieken in jouw team. Met jouw leiderschap en technische vaardigheden stimuleer je de groei en ontwikkeling van zowel jouw team als de softwareoplossingen die jullie creëren.

Werken als Developer?

Waar kom ik te werken?

Als Lead Developer bij Working Talent krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten voor gerenommeerde organisaties. Ons brede netwerk van opdrachtgevers omvat een scala aan bedrijven, variërend van grote ondernemingen tot start-ups en scale-ups. Samen met jou kijken we naar de perfecte opdrachtgever die naadloos aansluit bij jouw ambitie en expertise.

Working Talent onderhoudt samenwerkingsverbanden met bekende organisaties, zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. Onze samenwerking met deze partners vervult ons met trots, en het biedt jou de unieke gelegenheid om bij te dragen aan hun groei en succes.

Goede arbeidsvoorwaarden

Salaris van een ontwikkelaar

Bij Working Talent waarderen we jouw talent en inzet als Developer, en dat laten we zien in ons aantrekkelijke beloningspakket. Als Junior Developer ontvang je tijdens het traineeship een salaris van €3000 per maand. Voor een medior rol kun je rekenen op een salaris tussen de €3500 en €4500, afhankelijk van jouw ervaring en de opdrachtgever waarvoor je komt te werken.

Bovendien bieden we ook andere voordelen die jouw werkplezier en toekomst ondersteunen. Denk aan een vaste aanstelling vanaf dag één, 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een pensioenregeling om voor later te zorgen, en maar liefst 25 vakantiedagen om van te genieten.

Daarnaast ondersteunen we jouw persoonlijke en professionele groei met erkende certificaten voor afgeronde opleidingen. Zo kun jij jouw vaardigheden blijven ontwikkelen en ben je altijd klaar voor de volgende stap in jouw carrière.

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent geloven we dat plezier, innovatie en kwaliteit de sleutel zijn tot succes, en daarom creëren we een inspirerende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen.

Onze missie is om jouw talent te laten bloeien. Samen met een team van getalenteerde professionals streven we naar voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor jou als individu als voor onze organisatie als geheel. We ondersteunen jou op elke stap van jouw carrièrepad, want jouw succes is ons succes.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Ben je klaar voor een veelbelovende carrière in de IT-wereld?

Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Bij Working Talent staan er geweldige kansen op jou te wachten! Ontdek onze diverse vacatures en laat jouw vaardigheden aanscherpen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!