Laravel Developer
Laravel Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Laravel Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Als Laravel Developer bij Working Talent krijg je de kans om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen in een stimulerende en ondersteunende omgeving.

Je werkt samen met getalenteerde collega's en hebt toegang tot uitdagende projecten bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Of je nu een ambitieuze starter bent of al ervaring hebt als Laravel Developer, bij ons kun je je eigen groei en ontwikkeling stimuleren.

laravel developer vacature
Functieomschrijving Laravel Developer

Wat ga je doen als Laravel Developer?

Als Laravel Developer werk je aan het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties met behulp van het Laravel framework. Je vertaalt de functionele en technische specificaties naar hoogwaardige code en implementeert nieuwe functionaliteiten. Je werkt nauw samen met het development team en andere stakeholders om te zorgen voor een optimale gebruikerservaring en het behalen van de gewenste resultaten.

Naast het ontwikkelen van webapplicaties ben je ook betrokken bij het testen, debuggen en optimaliseren van de code. Je volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen Laravel en de bredere webdevelopment-community, en past deze kennis toe om innovatieve oplossingen te creëren.

Werken als Laravel Developer?

Waar kom ik te werken?

Bij Working Talent hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren, variërend van startups tot grote bedrijven. Als Laravel Developer krijg je de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken bij opdrachtgevers die het beste bij jouw vaardigheden en ambities passen. Of je nu de voorkeur geeft aan een dynamische startup-omgeving of liever werkt voor een gevestigde onderneming, wij vinden de juiste werkplek voor jou.

Goede arbeidsvoorwaarden

Laravel Developer salaris

Als Junior Laravel Developer kun je bij ons rekenen op een salaris van €2900 per maand tijdens het IT-traineeship. Voor Medior Laravel Developers bieden we een salaris tussen €3000 en €4000 per maand, seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we bij Working Talent ook andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent geloven we in het centraal stellen van jouw groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Onze kernwaarden - plezier, innovatie en kwaliteit - vormen de basis van alles wat we doen. We moedigen creativiteit en het delen van kennis aan, zodat je kunt groeien en je expertise kunt uitbreiden. Bovendien streven naar een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je kunt genieten van zowel je carrière als je persoonlijke leven.

Kom met ons samenwerken en ontdek de mogelijkheden om je carrière als Laravel Developer naar nieuwe hoogten te brengen. Bij Working Talent staan we klaar om je te ondersteunen en te helpen het maximale uit jezelf te halen. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons getalenteerde team van IT-professionals!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Bij Working Talent hebben we naast de functie van Laravel Developer nog meer interessante IT-vacatures beschikbaar. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties. Hieronder vind je een overzicht van al onze vacatures.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie