Junior Scrum Master
Junior Scrum Master

Ontwikkel jouw skills als Junior Scrum Master!

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij gepassioneerd door het begeleiden van teams en het faciliteren van effectieve samenwerking? Als Junior Scrum Master bij Working Talent krijg je de kans om je leiderschaps- en facilitaire vaardigheden te ontwikkelen en uit te groeien tot een professionele Scrum Master!

Bij Working Talent bieden we een uniek IT-traineeship aan waarin je de nodige kennis en ervaring opdoet om succesvol te zijn als Junior Scrum Master. Na afronding van het traineeship kun je aan de slag bij toonaangevende organisaties in diverse sectoren door heel Nederland.

junior scrum master
junior scrum master vacature
Over het IT-traineeship

Junior Scrum Master bij Working Talent

Bij Working Talent bieden we jou alle tools en kennis die je nodig hebt om je te ontwikkelen tot een Junior Scrum Master. Tijdens een intensief bootcamp van acht weken maak je kennis met de essentiële aspecten van agile projectmanagement en bereiden we je voor op de praktijk.

Gedurende het IT traineeship krijg je de unieke kans om te werken aan uitdagende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers in heel Nederland. In een periode van 1,5 jaar word je opgeleid tot een Junior Scrum Master door ervaren professionals uit het vakgebied.

  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Een hybride leeromgeving
  • Erkende certificaten
  • Online leerplatform
Inhoud van het IT-traineeship

Wat kun je verwachten in deze functie?

Als Junior Scrum Master bij Working Talent krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige Scrum Master. Gedurende ons 1,5 jaar durende traineeship leer je de essentiële vaardigheden en technieken die nodig zijn om agile teams te begeleiden en scrum-processen effectief toe te passen.

Tijdens het IT traineeship werk je aan verschillende projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het faciliteren van de scrum-ceremonies, het oplossen van obstakels en het bevorderen van een cultuur van samenwerking en zelforganisatie binnen het team. Je werkt nauw samen met de Product Owner en het ontwikkelteam om ervoor te zorgen dat de projectdoelen worden bereikt en dat de waarde voor de klant wordt gemaximaliseerd.

Als Junior Scrum Master zul je ook kennis opdoen van agile principes en praktijken. Denk aan het gebruik van scrum-borden, het uitvoeren van retrospectives en het beheren van de product backlog. Je zult de rol van facilitator en coach op je nemen om het team te ondersteunen bij het behalen van optimale prestaties en continue verbetering.

Jouw droombaan?

Junior Scrum Master vacature

Working Talent biedt regelmatig traineeships aan voor Junior Scrum Masters. Met opdrachtgevers in heel Nederland en diverse uitdagende projecten, is er altijd een plek bij jou in de buurt. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer nu bij Working Talent en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Salaris Junior Product Owner

Bij Working Talent zorgen we ervoor dat jouw inzet en talent als Junior Scrum Master beloond worden met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zodra je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, ontvang je een marktconform salaris van €2900 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast kun je profiteren van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een vast contract vanaf dag één.
  • Erkende certificaten voor voltooide trainingen.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling.


scrum master vacature
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent geloven we in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als Junior Scrum Master. Naast de technische training en begeleiding die je van ons kunt verwachten, investeren we ook in het versterken van jouw softskills. Door middel van speciale trainingen kun je jouw communicatie, teamwork en probleemoplossende vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière als Junior Scrum Master? Solliciteer vandaag nog bij Working Talent en ontdek de talloze mogelijkheden die wij bieden. Samen creëren we een omgeving waarin jij kunt excelleren en succesvol kunt zijn in de dynamische wereld van IT.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior Scrum Master worden

Ben jij klaar om de spannende rol van Junior Scrum Master op je te nemen en deel uit te maken van ons inspirerende IT-traineeship? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij Working Talent!

Met onze uitgebreide ondersteuning en begeleiding zorgen we ervoor dat jouw carrière een vliegende start maakt. We kunnen niet wachten om jouw unieke talent te ontdekken en je te helpen bij jouw groei en ontwikkeling. Doe mee en maak deel uit van ons dynamische team van professionals!

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!