junior php developer
Junior PHP Developer

Word Junior PHP Developer bij Working Talent!

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Junior PHP Developer bij een bedrijf dat de groei en ontwikkeling van haar werknemers serieus neemt? Dan ben je bij Working Talent aan het juiste adres! Of je nu een ervaren professional bent of een beginner die zijn of haar carrière als PHP Developer wil beginnen. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden om je te helpen groeien en ontwikkelen.

Wil jij Junior PHP Developer worden, maar sta je nog in de startblokken? Dan raden we je aan om ons traineeship te volgen. Dit traineeship is ontworpen om jouw vaardigheden en kennis te vergroten. Het traineeship zal je helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om succesvol te zijn in deze functie. Na afronding van het traineeship kun jij je aansluiten bij ons team van professionals!

junior php developer
junior php developer
Over het IT-traineeship

Junior PHP Developer bij Working Talent

Als Junior PHP Developer bij Working Talent krijg je de kans om deel uit te maken van een team van getalenteerde professionals en samen te werken aan verschillende grote projecten.

Tijdens ons 1,5 jaar durende traineeship krijg jij al werkend en studerend alle handvatten om jezelf te ontwikkelen tot Junior PHP Developer. Na dit traineeship kunnen we je garanderen dat je alle kneepjes van het developers vakgebied kent.

  • Je krijgt de ruimte en persoonlijke aandacht om te ontdekken waar jouw passie en kracht ligt

  • Spraakmakende opdrachtgevers waarbij jij theorie in de praktijk kunt uitvoeren

  • Aan het einde krijg jij erkende certificaten

  • Online leeromgeving

Inhoud van het traineeship

Wat ga je doen als Junior PHP Developer?

Bij Working Talent bieden wij een traineeship aan om je de vaardigheden en kennis bij te brengen die je nodig hebt om succesvol te zijn in deze rol. Tijdens het traineeship volg je intensieve en praktische trainingen die je helpen om snel de nodige vaardigheden te ontwikkelen.

Wat kun jij allemaal verwachten tijdens het traineeship? Het traineeship gaat van start met een 8 weken durende bootcamp. Tijdens de eerste drie weken van dit bootcamp maak je kennis met alle facetten van het IT-vakgebied. Vervolgens kun je een specialisatie kiezen waar jij je vijf weken lang op gaat focussen.

Na het bootcamp ben jij klaargestoomd om aan het echte werk te beginnen. Je kunt nu laten zien wat jij tijdens het bootcamp hebt geleerd. Dit ga je doen bij een van onze opdrachtgevers. Deze bevinden zich door heel Nederland, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de reisafstand. Samen kijken we naar welke organisatie het beste bij jouw wensen aansluit.

Meer weten over de functie van PHP Developer?
php developer vacature
Jouw droombaan?

Junior PHP Developer vacature

Bij Working Talent zijn we altijd op zoek naar getalenteerde Junior PHP Developers om ons team te versterken. We hebben verschillende vacatures open staan: voor traineeship en junior functies, tot medior en senior rollen. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog als je geïnteresseerd bent in een uitdagende carrière als PHP Developer bij Working Talent!

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior PHP Developer salaris

Bij Working Talent ontvang je als Junior PHP Developer een zeer goed salaris. Zodra je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers ontvang je €2900 salaris per maand als Developer trainee*. Na het afronden van het traineeship ontvang je nog eens een upgrade in salaris. Zo kan je salaris al snel oplopen tot wel €3500 per maand!

Andere - niet geheel onbelangrijke - arbeidsvoorwaarden die je van ons krijgt:

  • Een vast contract vanaf dag één

  • Erkende certificaten van afgeronde trainingen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Goede pensioenopbouw


*Tijdens het IT-bootcamp van acht weken wijkt het salaris af.

php developer worden
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Working Talent staat voor ontwikkeling en plezier. Samen werken we aan jouw professionele carrière door jou alle handvatten te geven die hiervoor nodig zijn. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet wat je leuk vindt. Zo krijg je de mogelijkheid om grotendeels jouw rol als trainee in te vullen bij een opdrachtgever naar keuze. Je wordt onderdeel van een grote groep specialisten die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen.

Benieuwd hoe Working Talent te werk gaat en wat er gebeurt na jouw sollicitatie? Om je een beeld te geven van onze werkwijze hebben wij hieronder de procedure in een aantal stappen uitgewerkt.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior PHP Developer worden

Op zoek naar een leuke functie als Junior PHP? We hebben een zeer diverse portfolio aan opdrachtgevers, verspreidt over heel Nederland. Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij Working Talent. Bekijk onze developer traineeships of neem vrijblijvend contact op met één van onze Recruitment Consultants via solliciteren@workingtalent.nl.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!