junior business analist
Junior Business Analist

Sluit je aan bij Working Talent

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wil jij graag Junior Business Analist worden? Working Talent stoomt je binnen no time klaar voor deze functie met ons IT-traineeship op maat. Bij vooraanstaande opdrachtgevers leer je de kneepjes van dit mooie vak. Voor je het weet zit jij op je plek bij jouw droomjob!

‘Spin in het web’ is een populaire term in vacatures die je vast niet meer kunt horen; toch is dit precies wat een (Junior) Business Analist is! Als bedrijfsanalist ben jij de ultieme verbinder tussen de afdelingen die over business gaan en de rest van de organisatie, zoals IT’ers en marketeers. Dat vraagt om een brede blik, zowel over de hele organisatie én in de toekomst. Working Talent geeft jou de kickstart voor deze carrière.

junior business analist
junior business analist bij Working Talent
Over ons IT-traineeship

Junior Business Analist bij Working Talent

Working Talent maakt van jou een volwaardige Junior Business Analist; een expert in het verbinden van Business en IT. In ons 1,5 jaar durende traineeship krijg je al studerend en werkend alle handvatten om deze mooie functie op jouw manier perfect in te vullen. Onze aanpak gaat je daarbij optimaal ondersteunen:

  • Persoonlijke begeleiding van professionals in jouw vakgebied

  • Hybride werken en leren

  • Online leeromgeving en opleiding op locatie

  • Erkende certificaten aan het einde van de rit

Inhoud van het programma

Wat ga je doen als Junior Business Analist?

Is je sollicitatie op deze vacature voor Junior Business Analist succesvol? Dan kan het traineeship beginnen! Het traject start met een intensief maar bovenal leerzaam IT-bootcamp. Gedurende acht weken zul je voornamelijk op afstand aan de slag gaan met de belangrijkste basics van IT. Geen zorgen dus dat je in allerijl een verblijf in een andere stad dient te gaan vinden.

Naast locatieonafhankelijke studiedagen zul je af en toe te vinden zijn op ons kantoor in Amsterdam of elders in het land. In de eerste drie weken leer je de eerste essentiële fundamentals die elke IT’er dient te kennen. De hierop volgende vijf weken van je bootcamp draaien om de door jou gekozen specialisatie.

Na dit IT-bootcamp van acht weken is het tijd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Wij koppelen je aan een van onze toonaangevende opdrachtgevers, die over heel Nederland te vinden zijn. Uiteraard zorgen we voor de beste match tussen jullie op het gebied van locatie en wensen. Floreer jij in een grootschalige commerciële omgeving, of ga je liefst voor een non-profit organisatie met korte lijntjes? Alles is mogelijk met ons brede palet aan opdrachtgevers.

De functie

Junior Business Analist vacature

Ga je na het traineeship voor een (Junior) Business Analist-vacature (en baan natuurlijk)? Dan wil je vast weten wat van je verwacht wordt in deze functie. Een volwaardige bedrijfsanalist of ‘BA’ heeft ten eerste een brede algemene kennis op het gebied van zowel IT als Business. Aan jou de taak om de organisatie vooruit te helpen met verbetervoorstellen die soepeltjes geïmplementeerd kunnen worden. Daar komt een stuk abstracte strategie bij kijken, maar ook veel concrete hands-on adviezen voor afdelingen, medewerkers en andere belanghebbenden.

Wil je meer weten over de precieze invulling van de functie voor Junior Business Analist? Klik dan op de button hieronder.

junior business analist vacature
Bedrijfsanalist: jouw droombaan?

Junior Business Analist vacature

Heb jij je bachelor- of masterdiploma op zak in een technische richting? Dan kun je solliciteren op deze vacature voor Junior Business Analist. Ook zonder ICT-opleiding kun je aan de slag. Wij (en onze opdrachtgevers) vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent, die IT-skills volgen wel. Elke eerste maandag van de maand kun jij je aansluiten voor een traineeship. Hieronder hebben we alle traineeships op een rijtje gezet; er zit geheid een geschikte voor jou tussen!

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior business analist salaris

Als Business Analist ben je gewild en geliefd, dus daar staat zeker een uitstekend salaris tegenover. Vanaf dag 1 als Junior Business Analist trainee bij onze opdrachtgevers ontvang je €2900 salaris*. Na het succesvol afronden hiervan neemt dit nog eens toe, tot €3400 per maand. Niet gek voor een startersfunctie!

Maar een mooi salaris is niet alles. Dit zijn de belangrijkste overige arbeidsvoorwaarden die horen bij de vacature voor Junior Business Analist:

  • Een vast contract vanaf je eerste dag als trainee

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten van de trainingen die je afrondt

  • Reiskostenvergoeding

  • Nette pensioenopbouw

*Tijdens de acht weken durende bootcamp wijkt je salaris hiervan af.

business analist worden
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Ben je nog niet bekend met Working Talent? Weet dan dat aan de slag gaan bij ons gelijk staat aan ontwikkeling én plezier. We zorgen voor maatwerk en koppelen je aan een opdrachtgever die het beste bij jou past. Je werkt en leert samen met gelijkgestemde experts die je zullen inspireren op de nodige vlakken.

Hieronder vind je stap voor stap onze sollicitatieprocedure. Wat gebeurt er al jij op een functie zoals die van Junior Business Analist solliciteert?

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior business analist worden

Denk je aan solliciteren op een vacature voor Junior Business Analist bij Working Talent? Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden, helemaal vrijblijvend natuurlijk. Bekijk al onze traineeships via de button hieronder of ga in gesprek met één van onze Recruitment Consultants via solliciteren@workingtalent.nl.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!