Java Developer
Java Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Java Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wat is Java Development?Als ervaren Java Developer of enthousiaste startende professional ben je bij Working Talent aan het juiste adres! Wij bieden jou de mogelijkheid om je talenten als Java Developer verder te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Bij ons staan plezier, innovatie en kwaliteit centraal, waardoor je de ruimte krijgt om te groeien en je expertise uit te breiden.

Als Java Developer bij Working Talent werk je aan uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. Je bent betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Java-applicaties en -systemen. Je maakt deel uit van een team van professionals en draagt bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige softwareoplossingen.

java developer
Functieomschrijving Java Developer

Wat ga je doen als Java Developer?

Als Java Developer speel je een cruciale rol bij het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen. Je werkt aan het volledige ontwikkelproces, van het analyseren van de requirements tot het ontwerpen, implementeren en testen van de software. Je maakt gebruik van de nieuwste Java-technologieën en frameworks om hoogwaardige en schaalbare applicaties te bouwen.

Samen met het team werk je aan het verbeteren en onderhouden van bestaande applicaties en systemen. Je volgt de ontwikkelingen in de Java-wereld, experimenteert met nieuwe tools en technieken en past deze toe om de softwareontwikkeling continu te verbeteren. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en stakeholders om hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software te leveren.

Werken als Java Developer?

Waar kom ik te werken?

Als Java Developer bij Working Talent krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en opdrachtgevers in verschillende sectoren. We hebben een breed netwerk van opdrachtgevers, variërend van grote bedrijven tot start-ups en scale-ups. Samen met jou kijken we naar de perfecte opdrachtgever die past bij jouw ambities en expertise.

Working Talent werkt samen met gerenommeerde organisaties zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. We zijn er trots op dat we met deze partners werken en bieden jou de mogelijkheid om bij te dragen aan hun groei en succes.

Goede arbeidsvoorwaarden

Java Developer salaris

Bij Working Talent waarderen we jouw waardevolle vaardigheden als Java Developer, en dit vertaalt zich in een goed salaris. Het exacte salaris hangt af van jouw ervaringsniveau en de specifieke opdrachtgever. Als Junior Java Developer trainee kun je bij ons rekenen op een salaris van €2900 per maand tijdens het IT-traineeship. Voor Medior Java Developers bieden we een salaris tussen €3000 en €4000 per maand, seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we bij Working Talent ook andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent draait alles om jouw persoonlijke en professionele groei. We zijn ervan overtuigd dat plezier, innovatie en kwaliteit de basis vormen van ons werk. Daarom stimuleren we een creatieve en inspirerende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen. We streven voortdurend naar groei en ontwikkeling, zowel voor jou als individu als voor onze organisatie als geheel.

Binnen Working Talent werk je samen met een team van getalenteerde professionals die zich volledig inzetten om succes te behalen. We hebben een positieve en ondersteunende werkcultuur waarin jouw bijdrage op waarde wordt geschat. We staan altijd klaar om het maximale uit jezelf te halen en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Op zoek naar een spannende carrière in de IT?

Bij Working Talent hebben we een gevarieerd aanbod aan IT-vacatures die jouw interesse kunnen wekken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een ervaren professional bent, wij hebben een leuke functie te bieden. Van traineeships voor starters tot uitdagende seniorposities, we hebben een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Ontdek vandaag nog al onze vacatures en solliciteer op de functie die perfect bij jou past!

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!