it traineeship politie
IT traineeship Politie

Word IT trainee bij Working Talent!

Welkom bij Working Talent

IT traineeship bij de Politie

Welkom bij Working Talent! Ben je klaar om jouw IT-carrière een kickstart te geven binnen een van de meest dynamische en maatschappelijk relevante werkvelden, namelijk bij de politie? Of vertegenwoordig je de politie en ben je op zoek naar jong, innovatief IT-talent om jullie digitale capaciteiten te versterken? Dan ben je bij Working Talent aan het perfecte adres.

Politie organisaties, ontdek hier hoe Working Talent het verschil kan maken door getalenteerde IT professionals aan te leveren die jullie organisatie kunnen versterken.

Als je net je studie hebt afgerond en je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma, biedt Working Talent jou de kans om een vliegende start te maken binnen de politie. Op deze pagina vertellen we je meer over hoe het op maat gemaakte traineeship eruit ziet.

it traineeship politie
it traineeship politie
Word een professional

Beste IT traineeships bij Working Talent

Ons IT traineeship voor de politie is de ideale manier om jouw academische kennis te transformeren naar praktische vaardigheden binnen een sector waar technologie een cruciale rol speelt in de veiligheid en het welzijn van de samenleving. Dit programma biedt je de mogelijkheid om:

 • Directe impact te maken door jouw IT-kennis toe te passen binnen de politie.
 • Snel te groeien tot een professional in een van de meest uitdagende IT-omgevingen.
 • Te genieten van een aantrekkelijk startsalaris met meteen een vast contract.
 • Specifieke soft skill trainingen te volgen die essentieel zijn voor jouw rol binnen de politie.
 • Erkende certificaten te behalen die jouw expertise bevestigen.
 • De zekerheid van een vaste baan binnen de politie te hebben.

Kortom, je krijgt alle benodigde middelen voor een succesvolle IT-carrière bij de politie.

Verwachtingen

Hoe ziet het IT traineeship bij de politie eruit?

Het avontuur begint met een uitdagende bootcamp van 8 weken, gericht op het verstevigen van je IT-fundamenten zoals data-analyse, programmeren, cybersecurity, en netwerkbeheer. Na deze periode ga je werken en verder leren binnen de IT-afdeling van de politie, waar je projecten aanpakt die van cruciaal belang zijn voor de openbare veiligheid.

Gedurende het traineeship kun je je specialiseren in richtingen zoals:

 • Cybersecurity
 • Data-analyse voor misdaadpreventie
 • Ontwikkeling van operationele systemen
 • Digitale forensiek
vacature it traineeship politie
Jouw toekomstige werkgever

Werken bij de politie

We werken nauw samen met verschillende politie-eenheden door heel Nederland om ervoor te zorgen dat jouw talenten daar worden ingezet waar ze het meest nodig zijn. Samen vinden we de ideale plek waar jij je IT-skills kunt inzetten voor een veiliger Nederland.

Daarnaast werken we samen met vele andere opdrachtgevers door heel Nederland, van kleine en middelgrote onderneming tot toonaangevende organisaties binnen de top 200 van het land. We onderhouden ook sterke samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen, lokale gemeenten en diverse overheidsinstanties.


Vacatures traineeship overheid


werken bij overheid
Salaris

Wat verdien ik tijdens het IT traineeship?

Jouw groei binnen ons IT-traineeship vormt een cruciale investering in je toekomst en zet je meteen een stap voor op anderen die de IT sector betreden. We begrijpen echter volledig dat naast deze ontwikkeling, financiële stabiliteit belangrijk is. Je vraagt je waarschijnlijk af welk salaris je kunt verwachten als je aan de slag gaat als IT trainee bij ons.

Dit is wat Working Talent je biedt:

 • Een traineeship van 1,5 jaar met een contract voor onbepaalde tijd.

 • Je krijgt vanaf dag één van het IT bootcamp betaald.

 • Een startsalaris van ten minste € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld) zodra je begint bij een van onze opdrachtgevers.

 • Na 16 maanden streven we ernaar je een permanente positie bij de opdrachtgever te bieden, inclusief een mooie salarisverhoging.

En uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een pensioenopbouw.

IT trainees van Working Talent

Ervaringen van IT trainees

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van IT trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière bij de overheid.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Corine Keijzer Dev Engineer | ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

Vacatures traineeship politie

Ben je klaar om je IT skills in te zetten voor de veiligheid van ons land? Ontdek onze actuele vacatures en vind het traineeship dat jouw carrière bij de politie lanceert. Jouw toekomst in de IT wereld van de politie start hier, bij Working Talent!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!