Voor opdrachtgevers

IT Specialisten

Met meer dan tien jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare en deskundige speler in het leveren van hoogwaardige IT specialisten. Onze diensten, variërend van maatwerk IT traineeships tot uitgebreide consultancy, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van jouw organisatie. Ben je op zoek naar IT specialisten? Wij hebben de oplossing!

Working Talent
Working Talent
IT specialist gezocht

Onze expertisegebieden

Onze ervaren IT specialisten bieden strategisch advies en praktische oplossingen om de IT processen te optimaliseren. Heeft jouw organisatie behoefte aan meerdere talenten in een specifieke richting? Wij hebben veel ervaring met het doorvertalen van specifieke wensen naar een maatwerk IT traineeship. Zowel de werving als de inhoud van het IT traineeship worden afgestemd op jouw behoefte.

  • Business IT: het integreren van IT oplossingen in bedrijfsprocessen.

  • Data Management: expertise in data-analyse, -verwerking en -opslag.

  • Software Development: ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.

  • Cloud en DevOps: implementatie van cloudgebaseerde diensten en het bevorderen van een DevOps-cultuur.

  • Business Intelligence: het transformeren van data in inzichtelijke informatie ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor toekomstige IT specialisten
Onze IT traineeships zijn gericht op het opleiden van jonge talenten tot deskundige IT professionals. In een intensief bootcamp van acht weken leggen de trainees een stevige basis in IT. Daarna kiezen ze een specialisatie, zoals Data, Softwareontwikkeling, DevOps Cloud, Business & IT of Beveiliging.

Elke trainee krijgt persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers. Deze professionals weten precies hoe ze de trainees moeten voorbereiden om waardevolle medewerkers te worden. Als we weten waar een trainee gaat werken, passen we het trainingsprogramma aan. Zo zorgen we ervoor dat elke trainee precies leert wat nodig is. We focussen op de specifieke behoeften, tools en technieken die ze nodig zullen hebben, zodat ze vanaf dag één een aanwinst zijn voor het bedrijf.

IT Detachering & Consultancy
In de dynamische IT wereld merken we vaak dat onze klanten niet altijd over de nodige kennis of capaciteit beschikken. Daarom hebben we naast onze traineeships ook onze Tech Units opgericht. Deze units bestaan uit onze eigen consultants die we inzetten voor uitdagende projecten. Ze spelen ook een rol in onze traineeships door lessen te geven en trainees te begeleiden. In de Tech Units is er altijd ruimte voor overleg over de nieuwste IT ontwikkelingen. Dit helpt ons om complexe IT uitdagingen nog sneller op te lossen.

Wanneer we de ideale IT-professional voor jouw organisatie vinden, zorgen we dat deze expert voor een bepaalde periode jouw team komt versterken. Onze specialisten brengen een schat aan kennis en ervaring mee, waardoor ze direct waarde toevoegen aan jouw projecten. Deze kennis zetten ze om in concrete resultaten om jouw afdeling vooruit te helpen.

Working Talent
De voordelen van IT detachering

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met meer dan een decennium aan ervaring, staat Working Talent bekend als een deskundige en betrouwbare speler in IT detachering en consultancy. Ons aanbod varieert van het plaatsen van individuele IT specialisten tot het creëren van volledig op maat gemaakte IT traineeships.

Ons team blijft vooroplopen met de nieuwste IT trends en ontwikkelingen, dankzij voortdurende professionele ontwikkeling en certificering. Deze aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen aan huidige IT behoeften voldoen, maar ook klaar zijn voor toekomstige uitdagingen.

Onze geschiedenis van succesvolle traineeships en tevreden opdrachtgevers bewijst de effectiviteit van onze aanpak. We bouwen langetermijnrelaties op met zowel klanten als professionals, waardoor we in staat zijn om duurzame oplossingen te bieden.

Door te kiezen voor Working Talent, kies je voor een partner die toegewijd is aan het succes van jouw organisatie.


Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

IT specialist gezocht?

Heeft jouw organisatie een IT specialist nodig? Of het nu gaat om een trainee, een medior of senior IT professional, Working Talent helpt je graag de ideale kandidaat te vinden. Vertel ons meer over de vacature, en wij regelen de rest!

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!