Jouw partner in IT detachering en consultancy

ICT personeel gezocht? Ontdek Working Talent!

Met meer dan tien jaar ervaring is Working Talent uitgegroeid tot een betrouwbare en deskundige leverancier van ICT personeel. Onze diensten variëren van op maat gemaakte IT traineeships tot aan consultancy rollen. Op zoek naar ICT medewerkers? Wij hebben de oplossing!

Working Talent
Working Talent
ICT personeel gezocht?

Wij hebben de expertise

Onze deskundige IT specialisten bieden strategisch advies en praktische oplossingen om de IT processen te optimaliseren. Zoek je meerdere talenten voor een specifieke richting? Wij hebben de ervaring om jouw wensen te vertalen naar een op maat gemaakt IT traineeship. Zowel de werving als de inhoud van het IT traineeship worden afgestemd op jouw behoefte.

  • Business IT: het integreren van IT oplossingen in bedrijfsprocessen.

  • Data Management: expertise in data-analyse, -verwerking en -opslag.

  • Software Development: ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.

  • Cloud en DevOps: implementatie van cloudgebaseerde diensten en het bevorderen van een DevOps-cultuur.

  • Business Intelligence: het transformeren van data in inzichtelijke informatie ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor ICT personeel
Onze IT traineeships zijn ontworpen om jong talent te ontwikkelen tot bekwame IT professionals. Gedurende een intensieve bootcamp van acht weken, krijgen de trainees een solide basis in de IT sector aangeleerd. Vervolgens kiezen ze een vakgebied om zich in te specialiseren, zoals Data, Softwareontwikkeling, DevOps Cloud, Business & IT of Beveiliging.

Persoonlijke begeleiding door onze deskundige trainers is een belangrijk onderdeel van het traineeship. Zij hebben de expertise om de trainees optimaal voor te bereiden op hun toekomstige rol als waardevolle medewerkers. Wanneer bekend is bij welke organisatie een trainee zal starten, passen we het trainingsprogramma aan op maat. Dit zorgt ervoor dat trainees specifiek leren wat nodig is voor hun toekomstige functie, met nadruk op de benodigde vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van ICT personeel

Direct een IT specialist nodig? Onze Tech Units, bestaande uit gekwalificeerde consultants, staan klaar om snel aan de slag te gaan met jouw projecten. Ze zijn niet alleen experts in het aanpakken van ingewikkelde IT uitdagingen, maar spelen ook een cruciale rol in de groei van onze trainees. We zorgen ervoor dat ze constant de kans krijgen om zich te ontwikkelen, waardoor ze altijd up-to-date zijn met de nieuwste kennis en vaardigheden.

Zodra we de perfecte IT professional voor jouw organisatie vinden, zorgen we ervoor dat deze specialist voor een bepaalde tijd deel uitmaakt van jouw team. Onze experts brengen een ruime ervaring en kennis mee, wat direct een meerwaarde is voor jouw projecten. Ze zetten hun expertise in om tastbare resultaten te leveren en jouw afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Working Talent
Jouw partner voor IT personeel

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met ruim tien jaar ervaring is Working Talent een erkende expert in IT detachering en consultancy. We bieden een breed scala aan diensten, van het plaatsen van IT specialisten tot het ontwikkelen van volledig gepersonaliseerde IT traineeships.

Ons team blijft altijd voorop in de IT sector, door continue professionele ontwikkeling en het behalen van certificaten. Deze aanpak garandeert dat we niet alleen aan de huidige IT behoeften voldoen, maar ook uitstekend zijn voorbereid op toekomstige uitdagingen.

Onze geschiedenis van succesvolle traineeships en tevreden klanten bevestigt de doeltreffendheid van onze werkwijze. We streven naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze IT professionals, wat resulteert in duurzame en effectieve oplossingen.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een toegewijde partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

ICT medewerker nodig?

Ben je op zoek naar een ICT-medewerker? Of je nu een trainee, een medior of senior IT-professional nodig hebt, bij Working Talent staan we klaar om je te helpen de perfecte kandidaat te vinden. Vertel ons meer over de vacature, en wij regelen de rest!