Vind jouw specialist bij Working Talent

Front-end Developer gezocht

Ben je op zoek naar een deskundige front-end developer? Working Talent is jouw ideale partner in deze zoektocht. Wij hebben een rijke ervaring in het koppelen van bedrijven aan top front-end talent, variërend van trainees tot ervaren professionals. Wij zijn uitstekend toegerust om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw organisatie. Ontdek jouw ideale front-end oplossing bij Working Talent!

Working Talent
Working Talent
Front-end Developer nodig?

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren front-end specialisten beheersen de nieuwste technologieën en trends in webontwikkeling. Of je nu zoekt naar expertise in HTML, CSS, JavaScript, React, of Vue.js, wij hebben de juiste professional voor jouw team. Onze developers combineren technische vaardigheden met de soft skills die essentieel zijn voor effectieve teamintegratie.

Heb je behoefte aan meerdere front-end developers voor een omvangrijk project of specifieke opdracht? Wij kunnen jouw wensen vertalen naar een IT traineeship op maat. Volledig afgestemd op de vereisten van jouw project.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Maatwerk IT traineeships
Working Talent biedt gespecialiseerde traineeships aan, gericht op het ontwikkelen van veelbelovend jong talent tot bekwame IT-professionals. Tijdens een intensieve bootcamp van acht weken bouwen de trainees een stevige IT fundament op. Daarna kunnen ze zich specialiseren en verdiepen in de software development wereld. Ze specialiseren zich in relevante frameworks en bibliotheken, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op hun toekomstige rol.

Detacheren van Front-end Developer

Heb je direct een ervaren front-end developer nodig? Onze professionals zijn direct beschikbaar voor jouw projecten. Deze experts zijn niet alleen vaardig in hun vakgebied, maar helpen ook bij de groei en ontwikkeling van onze jonge talenten. Wij zorgen dat ze voortdurend bijgeschoold worden, zodat ze altijd de nieuwste vaardigheden en kennis bezitten.

Wanneer wij de perfecte front-end professional voor jouw organisatie vinden, integreren we deze naadloos in je team. Onze specialisten brengen waardevolle ervaring en inzichten mee, wat direct bijdraagt aan de succesvolle uitvoering van jouw projecten.

Working Talent
Jouw partner voor front-end development

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met onze jarenlange ervaring heeft Working Talent zich gevestigd als een toonaangevende specialist in IT-detachering en consultancy. Wij innoveren continu in de IT-sector en investeren in de ontwikkeling van ons team, zodat we altijd klaar zijn voor de technologische uitdagingen van vandaag en morgen.

Onze projecten en de tevredenheid van onze klanten zijn het bewijs van onze effectieve aanpak. We streven naar het opbouwen van langdurige relaties met zowel onze klanten als IT-professionals, wat resulteert in betrouwbare en duurzame samenwerkingen.

Door te kiezen voor Working Talent, kies je voor een partner die zich volledig inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

Front-end Developer nodig?

Ben je op zoek naar een getalenteerde front-end developer? Of het nu gaat om een beginnende trainee, een ervaren medior of een senior professional, Working Talent staat klaar om jou te helpen de perfecte kandidaat te vinden. Vertel ons over jouw behoeften, en wij regelen de rest!

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!