devops engineer
DevOps Engineer

Sluit je aan bij Working Talent als DevOps Engineer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Wil jij je ontwikkelen binnen het vakgebied van DevOps Engineer? Sluit je aan bij Working Talent en maak bij ons sprongen op professioneel én persoonlijk vlak. Of je nu net je eerste stappen op de arbeidsmarkt zet als junior, of als ervaren Medior/Senior DevOps Engineer je ambities wil verwezenlijken. Working Talent geeft jouw carrière de boost die je verdient.

DevOps is een samenstelling van Development en Operations. Oftewel: een specialisatie die de link legt tussen de twee werelden van ontwikkeling en beheer. Als DevOps engineer ben je gedurende een complete ontwikkelcyclus inzetbaar op verschillende fronten. Van het globaleidee tot de operationele processen en de puntjes op de i van het eindproduct. Hierbij komen verschillende disciplines samen in een veelomvattende waardevolle functie.

devops engineer
devops engineer functieomschrijving
Functieomschrijving DevOps Engineer

Wat ga je doen als DevOps Engineer?

Wat doet een DevOps Engineer nu precies? Het doel en daarmee de onmisbare waarde van jouw functie in het kort: sneller en beter van A naar Z komen.

Je brengt mensen en middelen samen binnen ontwikkelprojecten. Dit kan een kersverse webapplicatie zijn, software-onderhoud of complexe IT-infrastructuur onder handen nemen. Jij brengt de kennis en kracht van Development en Operations bij elkaar in deze functie. Maar je bent niet louter een bruggenbouwer en projectleider.

Als DevOps Engineer ben je zelf ook in staat om onderhoudsreleases uit te rollen, te testen en problemen op te lossen. Je duikt geregeld in de broncode om deze te optimaliseren. Ook het onderdeel beveiliging valt onder jouw verantwoordelijkheden.

Acht belangrijke stappen

Wat is DevOps?

Het vakgebied van DevOps biedt een organisatie en haar klanten vele voordelen, van sneller kunnen werken tot schaalbaarheid en minder kans op fouten. Het DevOps-proces verloopt in een bepaald stramien dat de continuïteit waarborgt. We schreven een artikel over de acht belangrijke stappen van DevOps.

Wat moet een DevOps Engineer kunnen?

Als DevOps Engineer ben jij als geen ander in staat om te verbinden en schakelen. Je weet wie en wat nodig is om een project van begin tot eind soepel te laten verlopen. Dit vraagt om de vaardigheid om continu het overzicht te kunnen bewaken, met daarnaast haviksogen wat betreft cruciale details. Een functie die vraagt om een brede skillset. Niet alleen moet je kennis hebben over programmeertalen en IT-tooling, ook moet je een sterke projectmanager zijn. Dat vraagt om goede soft skills. Immers moet je in staat zijn om iedereen in een organisatie mee te krijgen en binnen jouw project tot hun recht te laten komen.

Goede arbeidsvoorwaarden

DevOps Engineer salaris

Bij Working Talent ontvang je als DevOps Engineer een zeer goed salaris. Zodra je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers ontvang je €3250 salaris per maand als DevOps trainee*. Na het afronden van het traineeship ontvang je nog eens een upgrade in salaris. Als Medior DevOps Engineer kan je salaris al snel oplopen tot wel €4000 per maand!

Andere - niet geheel onbelangrijke - arbeidsvoorwaarden die je van ons krijgt:

  • Een vast contract vanaf dag één

  • Erkende certificaten van afgeronde trainingen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Goede pensioenopbouw


*Tijdens de IT-bootcamp van acht weken wijkt het salaris af.
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Voordat je reageert op een van onze DevOps Developer vacatures, wil je vast weten wie Working Talent nu precies is. En vooral: wat wij voor je kunnen betekenen. Onze kernwaarden zeggen (bijna) genoeg: plezier, kwaliteit en innovatie. Het doel in alles wat we doen is het toevoegen van waarde, zowel aan jou als individu als binnen projecten. Meer lezen over wie wij zijn en wat we doen?

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze vacatures?

Working Talent heeft vele junior, medior en senior vacatures voor IT-talenten zoals jij. Of je nu een carrière als DevOps Engineer ambieert of gaat voor een specifiek IT-traineeship: wij helpen je met jouw doorontwikkeling. Bekijk al onze openstaande vacatures hieronder.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie