Jouw partner voor developers

Developer gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Met meer dan tien jaar ervaring is Working Talent jouw betrouwbare partner voor het vinden van gekwalificeerde developers. Wij bieden op maat gemaakte IT traineeships tot consultancy op verschillende niveaus, speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw organisatie. Op zoek naar Developers? Wij hebben de oplossing!

Working Talent
Working Talent
Developer gezocht

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren IT specialisten zijn deskundig in diverse ontwikkelingsgebieden. Of je nu op zoek bent naar een front-end, back-end, full-stack developer of software tester, wij hebben de juiste kandidaat voor jou. Onze developers zijn niet alleen technisch bekwaam, maar beschikken ook over de soft skills die nodig zijn om effectief in jouw team te integreren.

Zoek je meerdere developers voor een specifieke klus of project? Wij hebben de ervaring om jouw wensen te vertalen naar een op maat gemaakt IT traineeship. Zowel de werving als de inhoud van het IT traineeship worden afgestemd op jouw behoefte.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Maatwerk IT traineeships
Meerdere developers gezocht? Onze IT traineeships zijn speciaal ontwikkeld om jong talent te vormen tot vaardige IT professionals. Tijdens een intensieve bootcamp van acht weken bouwen de trainees een stevige IT fundament op. Daarna kiezen ze een specialisatie zoals Data, Development, DevOps Cloud, Business & IT of Security.

Persoonlijke begeleiding door onze deskundige trainers is een belangrijk onderdeel van het traineeship. Zij hebben de expertise om de trainees optimaal voor te bereiden op hun toekomstige rol als waardevolle medewerkers. Wanneer bekend is bij welke organisatie een trainee zal starten, passen we het trainingsprogramma aan op maat. Dit zorgt ervoor dat trainees specifiek leren wat nodig is voor hun toekomstige functie, met nadruk op de benodigde vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van Developers

Heb je direct een ervaren developer nodig? Onze Tech Units, bestaande uit ervaren consultants, zijn direct beschikbaar om jouw projecten op te pakken. Deze professionals zijn niet alleen vaardig in het oplossen van complexe IT vraagstukken, maar zijn ook essentieel in de ontwikkeling van onze trainees. Wij zorgen ervoor dat ze steeds kansen krijgen voor professionele groei, waardoor ze altijd beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden.

Wanneer wij de ideale IT-professional voor jouw organisatie vinden, integreren we deze expert tijdelijk in je team. Onze specialisten brengen een schat aan ervaring en inzicht mee, wat een directe meerwaarde biedt voor jouw projecten. Met hun diepgaande expertise dragen ze bij aan het behalen van concrete resultaten, waardoor jouw afdeling een significante boost krijgt.

Working Talent
Jouw partner voor developers

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met meer dan tien jaar expertise heeft Working Talent zich gevestigd als een toonaangevende specialist in IT-detachering en consultancy. Ons gevarieerd aanbod omvat alles van het detacheren van IT-professionals tot het op maat ontwikkelen van IT-traineeships.

We zijn toegewijd aan het blijven innoveren en groeien in de IT-sector, waarbij we continu investeren in de professionele ontwikkeling en certificering van ons team. Deze benadering verzekert dat we niet alleen voldoen aan de huidige IT-behoeften van onze klanten, maar ook proactief voorbereid zijn op toekomstige technologische uitdagingen.

Ons trackrecord van succesvolle traineeships en de tevredenheid van onze klanten zijn een bewijs van onze effectieve werkwijze. We richten ons op het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als IT-professionals, wat leidt tot betrouwbare en duurzame oplossingen.

Door te kiezen voor Working Talent, kies je voor een toegewijde partner die zich volledig inzet voor het bevorderen van het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

ICT medewerker nodig?

Op zoek naar een getalenteerde developer? Of het nu gaat om een trainee, medior of senior professional, Working Talent helpt je graag de ideale kandidaat te vinden. Vertel ons over je behoeften en wij regelen de rest!