Jouw partner voor business analyse

Business Analist gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Working Talent staat al meer dan een decennium bekend als een vertrouwde en deskundige partner voor het vinden van gekwalificeerde business analisten. Wij bieden een diversiteit aan diensten, van gerichte traineeships tot professionele consultancy, allemaal op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Ben je op zoek naar een business analist die een echte meerwaarde biedt? Bij Working Talent vind je jouw ideale kandidaat!

Working Talent
Working Talent
Business Analist gezocht

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren business analisten zijn specialisten in het analyseren van bedrijfsprocessen en het identificeren van verbeterpunten. Of je nu iemand zoekt met ervaring in data-analyse, procesoptimalisatie, of iemand die de brug kan slaan tussen IT en business, wij hebben de juiste professional voor jou. Ze combineren sterke analytische vaardigheden met communicatieve en projectmanagement skills, noodzakelijk voor een effectieve implementatie van bedrijfsstrategieën.

Heb je behoefte aan meerdere business analisten voor een uitgebreid project of een langdurige opdracht? Wij hebben de expertise om jouw wensen te vertalen in een op maat gemaakt IT traineeship, waarbij we zorgen dat de selectie en het curriculum van het traineeship volledig aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Traineeships voor business analisten
Onze IT traineeships zijn gericht op het ontwikkelen van jong talent tot bekwame business analisten. In een intensieve training van acht weken krijgen de trainees een grondige basis in IT, gevolgd door specialisatie in in essentiële aspecten van business analyse. Eenmaal bij jouw organisatie aangekomen, bieden wij een aangepast trainingsprogramma aan, zodat zij leren wat nodig is voor hun toekomstige rol, inclusief essentiële vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van business analisten
Heb je direct een ervaren business analist nodig? Onze Tech Units bestaan uit deskundige consultants die meteen inzetbaar zijn. Ze hebben ruime ervaring in diverse bedrijfstakken en blijven hun vaardigheden continu ontwikkelen, waardoor ze onmiddellijk een meerwaarde kunnen bieden aan jouw projecten.

Working Talent
Jouw partner voor business analyse

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met een geschiedenis van meer dan tien jaar is Working Talent een prominente naam in de wereld van IT detachering en consultancy. Ons aanbod omvat het plaatsen van IT professionals in diverse rollen en het zorgvuldig samenstellen van gepersonaliseerde IT traineeships.

Onze toewijding aan innovatie en groei in de IT-sector blijkt uit onze continue focus op professionele ontwikkeling en het behalen van certificeringen door ons team. Wij zijn niet alleen gericht op het voldoen aan de huidige eisen van onze klanten, maar anticiperen ook op toekomstige uitdagingen in de bedrijfswereld.

Ons succes blijkt uit onze effectieve traineeships en de tevredenheid van onze klanten. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met zowel onze klanten als onze IT-professionals, wat leidt tot betrouwbare en duurzame oplossingen.

Kiezen voor Working Talent betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

Business Analist nodig?

Ben je op zoek naar een deskundige business analist? Of het nu gaat om een trainee, een medior of een senior professional, bij Working Talent vind je de perfecte match voor jouw bedrijfsbehoeften. Vertel ons over je project of organisatie en wij zorgen voor de rest!

business analist gezocht
business analist gezocht
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort business analisten biedt Working Talent aan?
Wij bieden business analisten aan met diverse specialisaties, zoals data-analyse, procesoptimalisatie, en het overbruggen van de kloof tussen IT en business. Onze analisten zijn ervaren in verschillende industrieën en bedrijfsprocessen.

Hoe selecteert Working Talent haar business analisten?
Onze business analisten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun analytische vaardigheden, ervaring in het veld, en vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met verschillende teams binnen een organisatie.

Kan Working Talent helpen bij zowel korte als lange termijn projecten voor business analyse?
Ja, wij bieden flexibele oplossingen die geschikt zijn voor zowel korte termijn projecten als langdurige opdrachten. Dit omvat zowel detacheren van ervaren analisten als het bieden van traineeships.

Wat houdt een traineeship voor business analisten in bij Working Talent?
Onze business analist traineeships zijn intensieve programma's gericht op het ontwikkelen van jong talent tot professionele business analisten. De trainees krijgen training in essentiële aspecten van business analyse, zoals data-analyse, procesoptimalisatie, en stakeholder management.

Biedt Working Talent ondersteuning na het plaatsen van een business analist?
Ja, wij bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel onze klanten als onze business analisten gedurende de gehele opdrachtperiode.

Zijn de business analisten van Working Talent bekend met agile/scrum methodieken?
Veel van onze business analisten hebben ervaring met werken in agile/scrum omgevingen en zijn bekend met de bijbehorende methodieken en praktijken.

Hoe worden de tarieven voor business analisten bepaald?
Onze tarieven worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de ervaring van de analist, de duur van de opdracht, en de specifieke vereisten van de rol.

Hoe kan ik contact opnemen met Working Talent voor meer informatie of om een business analist in te huren?
Je kunt contact met ons opnemen via info@workingtalent.nl of 085 0608506 voor meer informatie of om uw behoeften te bespreken.

IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!