BI Developer
Business Intelligence Developer

Sluit je aan bij Working Talent als BI Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij gepassioneerd over het analyseren van gegevens en het leveren van waardevolle inzichten aan organisaties? Bij Working Talent bieden we jou de kans om je carrière als BI Developer een boost te geven. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je loopbaan staat, ons team staat klaar om jouw talenten te ontwikkelen en je te begeleiden. Bij ons staan plezier, innovatie en kwaliteit centraal, en krijg je alle ruimte om te groeien en je expertise uit te breiden.

business intelligence developer
Functie Business Intelligence Developer

Wat ga je doen als BI Developer?

Als BI Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van business intelligence-oplossingen. Je werkt met verschillende tools en technologieën om data uit diverse bronnen te verzamelen, te transformeren en te laden in een datawarehouse. Je bouwt dashboards en rapportages die de gegevens op een overzichtelijke manier presenteren en waardevolle inzichten bieden aan de gebruikers.

Daarnaast ben je betrokken bij het onderhouden en optimaliseren van bestaande BI-systemen, het identificeren van datakwaliteitsproblemen en het implementeren van verbeteringen. Je werkt nauw samen met business-analisten, data-engineers en andere stakeholders om de informatiebehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren.

Werken als BI Developer?

Waar kom ik te werken?

Als BI Developer bij Working Talent krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en opdrachtgevers in verschillende sectoren. We hebben een breed netwerk van opdrachtgevers, variërend van gerenommeerde bedrijven tot innovatieve start-ups. Of je nu geïnteresseerd bent in de financiële sector, de gezondheidszorg of de retailindustrie, we vinden de perfecte opdrachtgever die aansluit bij jouw ambities en expertise.

Working Talent werkt samen met toonaangevende organisaties zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. Door met deze partners samen te werken, bieden we jou de mogelijkheid om bij te dragen aan hun groei en succes, terwijl je jezelf ontwikkelt als een gewaardeerde BI Developer.

Goede arbeidsvoorwaarden

BI Developer salaris

Bij Working Talent kun je rekenen op een goed salaris. Als Junior BI Developer ontvang je tijdens het traineeship een salaris van €3000 per maand. Voor een medior rol kun je rekenen op een salaris tussen de €3500 en €4500. Het exacte salaris hangt af van jouw ervaring en de opdrachtgever waarvoor je komt te werken.

Daarnaast kun je rekening op andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent draait alles om jouw unieke reis naar persoonlijke en professionele groei. We geloven sterk in de kracht van plezier, innovatie en kwaliteit als de drijvende krachten achter ons werk. Daarom creëren we een creatieve en inspirerende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om nieuwe ideeën te verkennen en innovatieve oplossingen te vinden. Bij Working Talent streven we voortdurend naar groei en ontwikkeling, zowel op individueel niveau als voor onze organisatie als geheel.

Als onderdeel van het Working Talent-team werk je samen met een toegewijd en getalenteerd team van professionals die zich volledig inzetten om succes te behalen. We hebben een positieve en ondersteunende werkcultuur waarin we de waarde van jouw bijdrage erkennen en waarderen. Bij Working Talent staan we altijd klaar om je te ondersteunen, je te inspireren en je te helpen het maximale uit jezelf te halen. Samen zorgen we ervoor dat je jouw doelen bereikt en je potentieel volledig benut.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Op zoek naar een spannende carrière in de IT?

Of je nu aan het begin van je carrière staat en op zoek bent naar een traineeship om de fundamenten van de IT-wereld te leren, of al een ervaren professional bent die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Bij Working Talent hebben we een uitgebreid aanbod IT vacatures, variërend van traineeships voor starters tot uitdagende seniorposities.

Bekijk al onze IT vacatures, laat een berichtje achter en zet de volgende stap in jouw IT carrière!

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!