.NET Developer
.NET Developer

Sluit je aan bij Working Talent als .NET Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Is .NET jouw tweede thuis en zoek je een baan als ontwikkelaar? Dan helpen we je graag met onze vacatures voor .NET Developer! Ervaren Medior en Senior .NET Developers kunnen bij onze opdrachtgevers aan de slag om IT-projecten in de juiste banen te leiden.

Ben je nieuw in deze wereld en wil je graag .NET programmeur worden? Groei door tot een professionele Developer met ons IT-traineeship. Hierbij leer je de fijne kneepjes van dit van tijdens een betaald traject van 1,5 jaar. Vervolgens kun je aan de slag waar je wilt als volwaardige Junior .NETer.

In jouw functie gebruik je het open source framework .NET om toepassingen te ontwikkelen. Van applicaties voor web of Windows, tot games en andere projecten: jij weet hoe je dit framework inzet om tot een sterk eindproduct te komen. Hierbij houd je je bezig met de hele ontwikkelcyclus. Het grootste deel van jouw werk bestaat uit coderen, maar daar komt meer bij kijken dan alleen je toetsenbord. Je ontwerpt waar nodig en denkt mee met de klant, weet schone code te produceren middels schrijven, testen en herschrijven, en kijkt wat er allemaal nodig is om dit neer te zetten.

.NET developer vacature
Functieomschrijving .NET Developer

Wat ga je doen als .NET Developer?

Als .NET Developer ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwikkelproces van toepassingen middels .NET. Je bouwt web-services, applicaties en software voor verschillende soorten klanten. Vaak is dit op projectbasis: zij hebben een specifiek IT-probleem waar jij de oplossing voor kunt bieden.

Jij zorgt ervoor dat de code klopt. Je bent in staat de benodigde code te produceren, te testen en te verbeteren indien noodzakelijk. Je draagt verder bij aan een toekomstbestendig product middels upgrades en onderhoud. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer complexe taken je op je kunt nemen.

Als Senior .NET Developer houd je je bijvoorbeeld ook bezig met het opzetten van de nodige architectuur. .NET Developer is een functie waarop je niet snel uitgekeken raakt. Dit populaire framework biedt namelijk veel mogelijkheden én werkgelegenheid. Zo heb je leuke projecten voor het uitkiezen en bovendien veel eer van je werk.

Werken als .NET Developer?

Waar kom ik te werken als .NET Developer?

Als .NET Developer heb je tegenwoordig de luxe om uit vele opdrachtgevers te kiezen, vooral als je solliciteert op een vacature bij Working Talent.

Via ons kun je bij organisaties van elk formaat door heel Nederland terecht. Wij vinden de opdrachtgever die het beste bij jou past, zodat je daar volledig tot je recht komt. Van commerciële topbedrijven tot non-profit, van grootschalige overheidsorganen tot mkb: de opties als .NET Developer zijn eindeloos. We kunnen je koppelen aan een breed portfolio aan opdrachtgevers, waar vele top-200 bedrijven tussen zitten zoals KLM, ING en Ordina.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
.NET Developer: jouw droombaan?

.NET Developer vacature

Goede arbeidsvoorwaarden

.NET Developer salaris

Jouw skills als .NET Developer worden behoorlijk gewaardeerd - en dus staat er een prima salaris tegenover. Hoe meer ervaring en opleiding, hoe meer je zult verdienen. Als trainee bij Working Talent verdien je €2900, wat oploopt zodra je als Junior aan de slag gaat. Als meer ervaren Developer zal je salaris uitkomen op tussen €3500 en €4300 - of meer.

Aan de slag gaan bij ons betekent nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Vaste aanstelling vanaf dag 1

  • 8,33% vakantiegeld

  • Reiskostenvergoeding

  • Pensioenregeling

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw persoonlijke en professionele groei op de eerste plaats. Of je nu als beginnende junior aan de slag gaat met een van onze IT-traineeships, of je al ervaring hebt als medior of senior en je verder wilt ontwikkelen.

Wij zijn er om je te ondersteunen in het boosten van jouw loopbaan. We streven ernaar om plezier, innovatie en kwaliteit te integreren in alles wat we doen, wat niet geheel toevallig onze kernwaarden zijn. We, zetten ons samen in voor jouw ontwikkeling. Wil je meer te weten komen over onze visie en hoe we elkaar kunnen helpen? Hieronder vind je alles wat je moet weten over Working Talent.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die functie van .NET Developer meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!