It coach
Join our team!

Wat doet een IT Coach bij Working Talent

Als IT Coach bij Working Talent sta je aan het roer van de professionele groei van aanstormend IT talent. In onze traineeships krijgen jonge professionals de kans om hun carrière in de IT sector een vliegende start te geven, en jij speelt daarbij een sleutelrol. Jouw expertise en begeleiding zijn de bouwstenen voor hun succes.

Op deze pagina lees je meer over wat een IT Coach precies doet, welke taken en verantwoordelijkheden daarbij horen en welk salaris.

vacature it coach
Working Talent
Begeleiden en ontwikkelen

Wat is een IT Coach

Een IT Coach bij Working Talent is veel meer dan alleen een kennisoverdrager. Als toegewijde professional ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling en groei van onze IT trainees. Je draagt niet alleen je kennis en vaardigheden over, maar stimuleert ok de persoonlijke en professionele groei van trainees.

Je bent betrokken bij hun ontwikkeling, inspireert hen om hun grenzen te verleggen en ondersteunt hen bij elke stap op hun carrièrepad in de IT-wereld. Als coach ben je cruciaal in het vormen van de toekomst van onze talenten.

Over de functie

Wat doe je als IT Coach?

Bij Working Talent is de rol van IT Coach essentieel voor het succes van onze traineeships. In deze functie bereid je de trainees niet alleen voor op hun eerste stappen in de IT-wereld, maar ben je ook een cruciale factor in hun persoonlijke en professionele groei.

Wat houdt dit in? Bij Working Talent neem je de volgende verantwoordelijkheden op je:

  • Je ontwikkelt en verzorgt relevante trainingen, waarbij je ook zorgt voor innovatief en effectief trainingsmateriaal en cursusinhoud.
  • Je staat klaar voor elke trainee met individuele begeleiding, gericht op het aanscherpen van hun IT-vaardigheden en het verbeteren van hun prestaties.
  • Beoordelen van de voortgang en prestaties van de trainees en voorziet hen van constructieve feedback. Jouw feedback is gericht op het stimuleren van groei en het aanmoedigen van zelfreflectie en zelfverbetering.
  • Je werkt nauw samen met collega's en experts binnen de sector om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de laatste IT ontwikkelingen.
Working Talent
Skills

Vaardigheden van een IT Coach

Een succesvolle IT Coach bij Working Talent is iemand die niet alleen excelleert in zijn vakgebied, maar ook de kunst beheerst van het begeleiden en ontwikkelen van toekomstige IT professionals. De volgende vaardigheden zijn essentieel:

  • Je hebt een grondige beheersing van relevante IT onderwerpen en -technologieën.

  • Je kunt complexe IT concepten op een duidelijke en begrijpelijke manier overbrengen.

  • Jouw communicatievaardigheden zorgen ervoor dat trainees niet alleen luisteren, maar ook begrijpen en leren.

  • Je hebt het unieke vermogen om anderen te inspireren en te motiveren.

  • Je begrijpt dat leren een proces is en dat trainees op verschillende niveaus opereren. Jouw geduld en empathisch vermogen stellen je in staat om effectief te werken met een diverse groep trainees.

  • Jouw organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele en gestructureerde leerervaring voor de trainees.

Salaris

Wat verdient een IT Coach

Bij Working Talent wordt de waarde van een IT Coach niet alleen erkend in termen van professionele voldoening, maar ook in financiële waardering. Als IT Coach kun je rekenen op een salaris dat varieert tussen de €3.500 en €4.500 per maand voor een werkweek van 40 uur. Bovenop je basissalaris profiteer je van een jaarlijks bonusplan.

Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, pensioenregeling, thuiswerkvergoeding, en de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van een deel van het bedrijf. En vergeet ook niet de voldoening die je uit deze functie kunt halen: de kans om bij te dragen aan de groei van jonge IT professionals en hun carrières. Uiteraard bieden we ook alle ruimte om zelf te werken aan je ontwikkeling, en werk je samen met een team van toegewijde experts.

Werken bij Working Talent

IT coach worden

Werken bij Working Talent betekent groeien en inspireren in een innovatieve omgeving. Als IT Coach ben je niet alleen een mentor voor jong IT-talent, maar krijg je ook alle kansen om je eigen vaardigheden te ontwikkelen.

Wij waarderen niet alleen hard werk, maar ook het plezier in ons werk. Met regelmatige teamuitjes en een positieve werksfeer is Working Talent de ideale plek voor professionals die willen groeien in hun carrière en tegelijkertijd willen genieten van een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

Jouw groei is onze groei. Jouw succes is ons succes. Word jij de volgende IT Coach die samen met ons de toekomst van IT talent vormgeeft?

Centric
ING
Mendix
Nationale Nederlanden
Ordina
Rabobank
Robeco
Royal HaskoningDHV
SuitSupply
UMCU
VolkerWessels Telecom
Witteveen+Bos
Centric
ING
Mendix
Nationale Nederlanden
Ordina
Rabobank
Robeco
Royal HaskoningDHV
SuitSupply
UMCU
VolkerWessels Telecom
Witteveen+Bos
Centric
ING
Mendix
Nationale Nederlanden
Ordina
Rabobank
Robeco
Royal HaskoningDHV
SuitSupply
UMCU
VolkerWessels Telecom
Witteveen+Bos
Centric
ING
Mendix
Nationale Nederlanden
Ordina
Rabobank
Robeco
Royal HaskoningDHV
SuitSupply
UMCU
VolkerWessels Telecom
Witteveen+Bos
Centric
ING
Mendix
Nationale Nederlanden
Ordina
Rabobank
Robeco
Royal HaskoningDHV
SuitSupply
UMCU
VolkerWessels Telecom
Witteveen+Bos
Centric
ING
Mendix
Nationale Nederlanden
Ordina
Rabobank
Robeco
Royal HaskoningDHV
SuitSupply
UMCU
VolkerWessels Telecom
Witteveen+Bos
Het team van Working talent

Sluit jij je bij ons aan?

Plezier, innovatie en kwaliteit

Werken bij Working Talent

De kernwaarden van onze organisatie zijn plezier, innovatie en kwaliteit. Dit uit zich in traineeships op maat, waarbij IT-talenten zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen een organisatie die bij ze past. Zo voegen we waarde toe aan de markt, organisaties en individuen. Lees hieronder meer over onze historie, werkwijze en ambities.

Corine Keijzer Trainee | Dev Engineer - ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
IT
Frank Bakker Partner | IT Manager - MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
IT