Security Officer
Security Officer

Sluit je aan bij Working Talent als Security Officer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Security Officer? Bij Working Talent ben je aan het juiste adres! Of je nu een ervaren Medior of Senior bent die op zoek is naar een meer uitdagende functie, of je wilt de eerste stap zetten in je carrière met ons Junior SO traineeship, wij helpen je om je ambities waar te maken en de ideale rol voor jou te vinden!

Als Security Officer ben je verantwoordelijk voor het beveiligen van gegevens en het waarborgen van de integriteit van systemen. Je zult zowel technische als organisatorische oplossingen bedenken en implementeren om potentiële risico's te identificeren en te beperken. Daarnaast geef je advies en training aan collega's over het belang van informatiebeveiliging en privacy. Deze boeiende en gevarieerde functie brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Bovendien mag je bij ons verwachten flinke carrièresprongen te maken. Zo ben je in no time een gewilde specialist in jouw veld!

Security Officer
Functieomschrijving Security Officer

Wat ga je doen als Security Officer?

De functie van Security Officer wordt ook wel Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging genoemd. Kort gezegd ben je dan ook verantwoordelijk voor de bescherming, privacy en beschikbaarheid van de in een organisatie aanwezige informatie. Je opereert op verschillende niveaus en organisatiebreed, zowel tactisch als strategisch. Dat vraagt om een brede blik én de kunst om in te zoomen op details die verbetering behoeven.

Je houdt je bezig met het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, het inrichten van technologie en processen om risico's te beperken en het naleven van relevante wet- en regelgeving door de organisatie. Om dit in goede banen te leiden dien je communicatief vaardig te zijn. Je moet collega's en andere afdelingen kunnen voorzien van technisch en organisatorisch advies en praktische ondersteuning. Ook moet je het belang van informatiebeveiliging in de hele organisatie onder de aandacht brengen door voorlichting en training te geven aan medewerkers.

Werken als SO?

Waar kom ik te werken als Security Officer?

Aangezien steeds meer bedrijven informatiebeveiliging topprioriteit geven, is jouw expertise als Security Officer zeer gewild. Als Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging heb je dan ook geen gebrek aan leuke vacatures en klussen - of je nu Junior, Medior of Senior bent. Onze opdrachtgevers zijn door het hele land te vinden en bieden je een veelzijdigheid aan uitdagingen. Van Top 200 bedrijven zoals KLM tot Rituals, tot overheidsorganen zoals de politie: ze kunnen jou goed gebruiken.

Goede arbeidsvoorwaarden

Security Officer salaris

Als Security Officer krijg je van ons een vast contract en uitstekend salaris, plus vele fijne extra voorwaarden. Zo hoef je je over je pensioen of reiskosten geen zorgen te maken. Ga je voor de vacature van Junior Security Officer trainee, weet dan dat je mag rekenen op een maandelijks salaris van €2900. Naarmate je meer ervaring opdoet, verdien je natuurlijk meer. Als Junior zul je zo kunnen uitkomen op een loon van €3500. Voor een Medior of Senior SO is een salaris van €3500 tot €5500 gebruikelijk.

Werken bij Working Talent komt met nog meer fijne arbeidsvoorwaarden:

  • Meteen een vast contract - ook trainees!

  • 8,33% vakantiegeld

  • Mobiliteitsvergoeding

  • Prima pensioenopbouw

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor door jou afgeronde opleidingen

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

bij Working Talent vinden we het belangrijk om jouw persoonlijke wensen en ambities centraal te stellen. We willen dat je plezier hebt in je werk, jezelf kunt blijven ontwikkelen en de best mogelijke ondersteuning krijgt. Ontdek meer over onze drijfveren en hoe we dit in de praktijk brengen via de onderstaande link.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast de functie van Security Officer meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!