Working Talent
Voor opdrachtgevers

CDD Consultants

Sinds een aantal jaar is de controle op wet en regelgeving in de financiële sector sterk toegenomen. De aangescherpte Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme is hier een goed voorbeeld van. Dit heeft geresulteerd in een sterk toenemende vraag naar specialisten op het gebied van CDD.

Ben jij op zoek naar snel inzetbare, hoogopgeleide en ervaren CDD-analisten om jouw team te versterken? Bij Working Talent hebben wij een passend antwoord op jouw capaciteitsvraagstuk. Samen kijken wij naar jouw wensen en behoeften en selecteren we de consultant die het beste bij jouw organisatie past.

Mediors / Seniors
CDD
Tell me more!

Ervaren CDD-analisten

Door de snel veranderende wet en regelgeving zien wij dat onze opdrachtgevers niet altijd in bezit zijn van de benodigde kennis en volledige capaciteit op het gebied van CDD. Om onze opdrachtgevers hierin te helpen, zijn wij gestart met het aantrekken van ervaren CDD professionals. Onze consultants werken op uitdagende projecten en krijgen binnen Working Talent de mogelijkheid hun skills te verbeteren en te sparren met collega's. Zo worden complexe vraagstukken op de werkvloer nog eerder opgelost. Onze consultants staan voor jou klaar!

CDD
Working Talent Way of Working

Werkwijze

Nadat de match is gemaakt komt onze CDD professional jouw afdeling voor een bepaalde periode versterken om dat ene project nog sneller naar een hoger niveau te tillen. In deze periode zorgen zij met hun kennis en kunde voor mooie resultaten en helpen ze jouw afdeling verder. De lengte van projecten verschilt van 3 maanden tot langere periodes van 1,5 jaar.

Contact us!

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!