junior front end developer
Junior Front End Developer

Sluit je aan bij Working Talent

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij klaar om de fascinerende wereld van front-end development te verkennen? Working Talent biedt je de unieke kans om je carrière als Junior Front End Developer te starten met ons veelomvattende IT-traineeship.

Als Front End Developer ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de ‘voorkant’ van een app of website. Jij snapt precies hoe je de gebruiker happy maakt en vertaalt dit naar het uiteindelijke product. Daar heb je niet alleen programmeerkunsten voor nodig, maar ook social skills en creativiteit. Samen met andere afdelingen en Back End Developers komen jullie tot een perfecte combinatie van design en techniek.

Dit alles leren we je in ons 1,5 jaar durende betaalde IT-traineeship - hierna kun je gelijk aan de slag als Front End Developer bij een van onze opdrachtgevers.

Over de functie

Wat doet een Junior Front End Developer?

Als Front End Developer zorg je voor een naadloze en interactieve gebruikerservaring door de 'voorkant' van websites en applicaties te ontwikkelen. Alles dat de bezoeker en gebruiker te zien krijgt dus. Dit vraagt om een perfect samenspel tussen design, gebruiksgemak, navigatie en zoekmachineoptimalisatie. Ook moet alles tiptop werken op zowel mobiel, tablet als pc. Hiervoor schrijf jij de code en denk je op alle fronten mee over hoe het beter kan.

Samen met je collega’s en klanten komen jullie van een abstracte wens tot een soepel werkend eindproduct. Dit vereist niet alleen expertise in programmeren maar ook creativiteit en sterke communicatieve vaardigheden om in teamverband tot de beste resultaten te komen. Een job waarin je veel waarde kunt toevoegen dus!

Vacature Junior Front End Developer

Over ons IT-traineeship

Het traineeship voor Junior Front End Developer is een intensief traject waarin je ontzettend veel kennis zult opdoen. De bootcamp van in totaal acht weken brengt je in de eerste drie weken de essentiële basiskennis bij op het gebied van IT. Die kennisdeling vindt deels plaats op locatie in onder andere Amsterdam, maar voor het grootste deel vanuit je eigen huis. Het tweede blok van de bootcamp duurt vijf weken. Deze periode draait om jouw specialisatie. Acht weken lijkt kort, maar het zal je verbazen hoeveel je bij ons kunt leren.

Na de bootcamp ga je gelijk het geleerde in de praktijk toepassen bij één (of meer) van onze toonaangevende opdrachtgevers. We koppelen je aan de beste organisatie, passend bij jouw persoonlijke voorkeuren. Deze bevinden zich niet alleen in de Randstad. Wil je bijvoorbeeld buiten Amsterdam aan de slag als Junior Front End Developer, dan is dat geen probleem. Ook heb je de keuze uit organisaties in verschillende sectoren. Je kunt er dus op rekenen dat we samen een bedrijf zullen vinden dat een perfecte match met jou is.

junior front end developer
junior front end developer vacature
Over deze vacature

Wat kun je verwachten als Junior Front End Developer

Wat kun je verwachten na een succesvolle sollicitatie op deze vacature voor Junior Front End Developer? Het Working Talent traineeship stoomt je in een aantal stappen klaar voor dit mooie beroep. Dit begint met een IT-bootcamp van acht weken, waarin we een solide fundament leggen voor jouw carrière. Daarna duik je dieper in het gebied van jouw specialisatie.

Het totale traineeship voor Junior Front End Developer duurt 1,5 jaar en is een gebalanceerde mix tussen theorie en praktijk. Tijdens deze praktijkgerichte periode bieden we regelmatig trainingen aan en bezoek je enkele opleidingsdagen. Zo blijf je continu stappen maken. Als Junior Front End Developer sta je niet alleen; gedurende het traineeship word je begeleid door een ervaren collega van Working Talent.

  • Hybride werken en leren

  • Persoonlijke begeleiding door professionals

  • Online leeromgeving en training op locatie

  • Erkende certificaten voor afgeronde onderdelen

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior Front End Developer salaris

Voor je op deze vacature reageert, ben je vast benieuwd naar het salaris van Junior Front End Developer trainee. Vanaf de eerste werkdag als Developer trainee bij onze opdrachtgevers verdien jij €3250 aan salaris per maand. Ben je klaar met het traineeship, dan ga je een stap omhoog in loon. Als Junior Developer kun je zo uitkomen op een mooi maandelijks salaris van €3500. Daar komen ook nog de onderstaande extra arbeidsvoorwaarden bovenop:

  • Een vast contract als Junior Front End Developer bij aanvang van het traineeship

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten na elke afgeronde opleiding

  • Vergoeding voor je reiskosten

  • Pensioenopbouw

*Tijdens de acht weken van de IT bootcamp wijkt je salaris af.

junior front end developer vacature
Front End Developer: jouw droombaan?

Junior Front End Developer vacature

Beschik jij sinds kort over een bachelor- of masterdiploma in een beta-richting? En ben je op zoek naar de perfecte vacature voor Junior Front End Developer? Houd dan de website van Working Talent in de gaten. Elke eerste maandag van de maand vind je hier namelijk IT-traineeships waarop je kunt solliciteren. Ook als je nog geen bekende bent in de wereld van ICT!

junior front end developer worden
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Working Talent vindt het niet alleen belangrijk dat jij alle handvatten krijgt voor jouw professionele carrière. Ook plezier staat centraal in onze aanpak. We zien graag dat zowel jij als je toekomstige werkgevers blij worden van jouw werk. Daarom geven we je de vrijheid om zelf sturing te geven aan jouw ontwikkeltraject. Daarnaast kun je rekenen op de support van andere specialisten en mede-trainees.

Alles weten over onze sollicitatieprocedure en wat er gebeurt als je voor deze vacature van Junior Front End Developer gaat?

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior Front End Developer worden

Wil je graag solliciteren op deze vacature voor Junior Front End Developer bij Working Talent, maar heb je nog een paar vragen of twijfels? Bespreek ze met onze Recruitment Consultants via solliciteren@workingtalent.nl. En bekijk vooral al onze developer traineeships via de button hieronder; wie weet zit er een nog mooiere functie voor jou tussen.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!