IT Vacatures Politie
IT Vacatures Politie

Word IT specialist bij Working Talent!

Welkom bij Working Talent

IT Vacatures Politie

Welkom bij Working Talent, waar ambitieuze IT professionals en innovatieve werkgevers elkaar vinden. Heb jij een passie voor IT en droom je ervan om bij te dragen aan de veiligheid en het welzijn van de maatschappij door een carrière bij de politie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Working Talent verbindt jouw unieke IT expertise met de politie, een werkgever die er echt toe doet. Samen bouwen we aan een veiliger Nederland!

Ben je vanuit de politie op zoek naar getalenteerde IT professionals? Ontdek op deze pagina hoe Working Talent jouw organisatie kan versterken met deskundige IT-specialisten die een verschil maken.

IT vacatures Politie
IT vacatures Politie
Word een professional

IT vacatures bij de Politie

IT traineeship

Ons IT traineeship biedt een unieke kans om de overstap te maken van je studie naar een impactvolle IT-rol binnen de politie. Dit programma is je sleutel tot praktische ervaring en professionele ontwikkeling, waarbij je direct bijdraagt aan belangrijke projecten en innovaties binnen de politie.

Het traineeship start met een intensieve bootcamp van acht weken, gevolgd door praktijkervaring waarin je werkt aan echte projecten en opdrachten. Deze unieke combinatie van leren en werken is volledig afgestemd op jouw groei en ambities binnen de IT-sector.

IT consultancy

Maak als IT-consultant deel uit van een dynamisch team dat werkt aan uitdagende IT-projecten bij de politie. Bij Working Talent kom je terecht in een van onze Tech Units, gespecialiseerd in domeinen zoals Software Development, Data, DevOps, Security, en Business & IT. Deze units vormen een perfecte plek voor innovatie en kennisuitwisseling.

Uitstroomrichtingen

Vakgebieden in de IT

Bij Working Talent bieden we een veelzijdig aanbod aan IT vacatures binnen overheidsinstellingen. Zo kun je aan de slag in de volgende vakgebieden:

  • Data-analyse en Intelligence

  • DevOps en Agile werken

  • Software Development

  • Cyber security en figitale forensiek

  • Business & IT

ict vacatures politie
Jouw toekomstige werkgever

Werken bij de polite

Als IT professional bij de politie speel je een cruciale rol in het beschermen van de samenleving en het bevorderen van de publieke veiligheid. Onze opdrachtgevers variëren van de politie en overheidsinstellingen, tot aan middelgrote en grote MKB bedrijven door heel Nederland. Samen vinden we de perfecte positie die past bij jouw vaardigheden en ambities, waar jouw werk directe impact heeft.

We nemen de tijd om nauwkeurig te bepalen welke opdrachtgever of overheidsorganisatie in jouw regio het best aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. We zorgen ervoor dat je terechtkomt bij een werkgever waar jouw talenten niet alleen erkend maar ook optimaal benut worden. Met ons uitgebreide netwerk is er gegarandeerd een match die perfect bij jou past.Vacatures traineeship overheid


werken bij overheid
Arbeidsvoorwaarden

Salaris bij Working Talent

Working Talent zorgt ervoor dat onze IT specialisten goede salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ontvangen. Wat je van ons mag verwachten:

  • Voor IT trainees een traineeship van 1,5 jaar met contract voor onbepaalde tijd. Startsalaris is minimaal € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld).

  • Voor medior/senior functies geldt een salaris tussen de € 3500 - € 6000 met een contract voor onbepaalde tijd.

En ongeacht je ervaringsniveau, er gelden uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Maar denk ook aan flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.

IT specialisten van Working Talent

Ervaringen van IT specialisten

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van IT trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière bij de overheid.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Corine Keijzer Dev Engineer | ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

ICT vacatures Overheid

Ben jij klaar voor een carrière die er echt toe doet? Bekijk onze actuele IT vacatures bij de politie en sluit je aan bij ons netwerk van professionals die elke dag bijdragen aan een veiliger Nederland.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers