ICT Vacatures Rijksoverheid
ICT Vacatures Rijksoverheid

Word IT specialist bij Working Talent!

Welkom bij Working Talent

ICT Vacatures Rijksoverheid

Welkom bij Working Talent – waar de toekomst van IT en overheidsinnovatie hand in hand gaan. Ben je een gedreven IT specialist met een visie om de overheidssector naar nieuwe hoogten te tillen? Dan vind je bij ons je volgende uitdaging. Working Talent is de schakel tussen jouw expertise en invloedrijke posities binnen de overheid. Wij faciliteren unieke mogelijkheden die jouw professionele groei versnellen en tegelijkertijd de efficiëntie en effectiviteit van de publieke dienstverlening verbeteren.

Voor opdrachtgevers bieden wij een gespecialiseerde service die precies is afgestemd op de behoefte aan IT expertise. Ontdek op deze pagina hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw projecten kunnen verrijken en de organisatie vooruit kan helpen.

ICT Vacatures Rijksoverheid
ICT Vacatures Rijksoverheid
Word een professional

ICT vacatures bij Working Talent

IT traineeship

Ons IT traineeship is dé springplank van academische kennis naar een succesvolle carrière. Dit traject biedt je een unieke kans om je theoretische kennis in praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. Het programma start met een intensieve bootcamp van acht weken, die je voorbereidt op de echte werkwereld. Hierna volgt een jaar waarin je, door te werken en tegelijkertijd te studeren bij een overheidsinstelling of gemeente, jouw vaardigheden verder aanscherpt. Dit programma wordt zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften

IT consultancy


Als IT-consultant bij Working Talent werk je aan uitdagende projecten bij topbedrijven binnen Nederland. Je sluit je aan bij één van onze Tech Units, elk gespecialiseerd in een uniek domein van IT. Denk aan Software Development, Data, DevOps, Security, en Business & IT. Deze units fungeren als 'platform' voor innovatie en kennisuitwisseling, waar je samen met gelijkgestemde professionals kunt groeien en leren.

Uitstroomrichtingen

Vakgebieden in de IT

Bij Working Talent bieden we een veelzijdig aanbod aan IT vacatures binnen de overheid. Zo kun je aan de slag in de volgende vakgebieden:

  • Business IT: het integreren van IT oplossingen in bedrijfsprocessen.

  • Data Management: expertise in data-analyse, -verwerking en -opslag.

  • Software Development: ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.

  • Cloud en DevOps: implementatie van cloudgebaseerde diensten en het bevorderen van een DevOps-cultuur.

  • Business Intelligence: het transformeren van data in inzichtelijke informatie ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen.

vacatures it overheid
Jouw toekomstige werkgever

Werken bij de overheid

Onze samenwerkingspartners bevinden zich door heel Nederland. Van MKB's tot de meest invloedrijke organisaties binnen de top 200 van het land. Daarnaast hebben we sterke banden met ziekenhuizen, lokale gemeenten en andere overheidsinstanties.

We nemen de tijd om nauwkeurig te bepalen welke opdrachtgever of overheidsorganisatie in jouw regio het best aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Wij zorgen ervoor dat je terechtkomt bij een werkgever waar jouw talenten niet alleen erkend maar ook optimaal benut worden. Met ons uitgebreide netwerk is er gegarandeerd een match die perfect bij jou past.Vacatures traineeship overheid


werken bij overheid
Arbeidsvoorwaarden

Salaris bij Working Talent

Working Talent zorgt ervoor dat onze IT specialisten goede salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ontvangen. Wat je van ons mag verwachten:

  • Voor IT trainees een traineeship van 1,5 jaar met contract voor onbepaalde tijd. Startsalaris is minimaal € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld).

  • Voor medior/senior functies geldt een salaris tussen de € 3500 - € 6000 met een contract voor onbepaalde tijd.

En ongeacht je ervaringsniveau, er gelden uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Maar denk ook aan flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.

IT specialisten van Working Talent

Ervaringen van IT specialisten

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van IT trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière bij de overheid.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Corine Keijzer Dev Engineer | ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

ICT vacatures Overheid

Zet de volgende stap in je ICT carrière binnen de Rijksoverheid. Ontdek onze actuele vacatures en voeg je bij ons netwerk van top ICT talenten!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!