IT Vacatures Overheid
Word IT specialist bij Working Talent!

IT Vacatures Overheid

Welkom bij Working Talent

IT Vacatures Overheid

Welkom bij Working Talent, dé ontmoetingsplaats voor talent en technologie. Ben jij een IT specialist met ambities in de overheidssector? Zoek dan niet verder! Bij Working Talent brengen we jouw expertise samen met vooraanstaande opdrachtgevers uit de overheid. Samen creëren we kansen die niet alleen jouw carrière, maar ook de publieke sector vooruithelpen.

Ben je een opdrachtgever? Ontdek op deze pagina hoe wij op maat gemaakte ondersteuning bieden voor jouw specifieke vraag naar IT professionals.

IcT Vacatures Overheid
IcT Vacatures Overheid
Word een professional

IT vacatures bij Working Talent

IT traineeship

Onze IT traineeship vormt de ideale brug tussen de schoolbanken en het werkleven. Je krijgt de kans om te ontdekken hoe je jouw kennis het beste kunt toepassen in de praktijk - én hoe je deze, tussen de dagelijkse werkzaamheden door, verder kunt ontwikkelen. Binnen no time ben je een echte professional binnen jouw vakgebied!

Ons programma begint met een uitdagende bootcamp van acht weken, waarna je verder gaat met een jaar van zowel werk als studie bij een overheidsinstelling of gemeente dicht bij huis. Het programma is verder volledig op maat gemaakt - zodat het voldoet aan jouw leerbehoeften.

IT consultancy


Word consultant bij Working Talent en werk aan boeiende projecten bij top 200-bedrijven in jouw regio. Je wordt onderdeel van een van onze gespecialiseerde Tech Units, variërend van Software Development en Data tot DevOps, Security, en Business & IT. Deze units bieden een platform voor kennisdeling en samen leren.

Uitstroomrichtingen

Vakgebieden in de IT

Bij Working Talent bieden we een veelzijdig aanbod aan IT vacatures binnen de overheid. Zo kun je aan de slag in de volgende vakgebieden:

  • Data

  • DevOps

  • Software Development

  • Security

  • Business & IT

vacatures it overheid
Jouw toekomstige werkgever

Werken bij de overheid

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het hele land . Ze variëren van kleine tot grote MKB bedrijven tot aan de top 200 organisaties van Nederland. Maar we werken ook veel samen met ziekenhuizen, gemeenten en overheden.

We nemen de tijd om nauwkeurig te bepalen welke opdrachtgever of overheidsorganisatie in jouw regio het best aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. We zorgen ervoor dat je terechtkomt bij een werkgever waar jouw talenten niet alleen erkend maar ook optimaal benut worden. Met ons uitgebreide netwerk is er gegarandeerd een match die perfect bij jou past.Vacatures traineeship overheid


werken bij overheid
Arbeidsvoorwaarden

Salaris bij Working Talent

Working Talent zorgt ervoor dat onze IT specialisten goede salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ontvangen. Wat je van ons mag verwachten:

  • Voor IT trainees een traineeship van 1,5 jaar met contract voor onbepaalde tijd. Startsalaris is minimaal € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld).

  • Voor medior/senior functies geldt een salaris tussen de € 3500 - € 6000 met een contract voor onbepaalde tijd.

En ongeacht je ervaringsniveau, er gelden uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Maar denk ook aan flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.

IT specialisten van Working Talent

Ervaringen van IT specialisten

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van IT trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière bij de overheid.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Corine Keijzer Dev Engineer | ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

ICT vacatures Overheid

Ben je klaar om de volgende stap in de IT binnen de overheid te zetten? Bekijk onze huidige vacatures en sluit je aan bij ons netwerk van top IT talenten!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers