ICT Vacatures Gemeente
ICT Vacatures Gemeente

Word IT specialist bij Working Talent!

Welkom bij Working Talent

ICT Vacatures Gemeente

Bij Working Talent vormen we de brug tussen jouw ICT-talent en een betekenisvolle carrière binnen de gemeentelijke sector. Heb je een passie voor ICT en ambieer je een rol waarin je direct bijdraagt aan de gemeenschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij koppelen jouw vaardigheden aan vooruitstrevende gemeenten die jouw expertise nodig hebben om hun dienstverlening en operationele efficiëntie te verbeteren.

Ben je een gemeente op zoek naar gedreven ICT-professionals? Ontdek op deze pagina hoe Working Talent de perfecte match maakt tussen jullie behoeften en onze getalenteerde ICT-specialisten.

ict vacatures gemeente
ict vacatures gemeente
Word een professional

ICT vacatures bij de Gemeente via Working Talent

IT traineeship

Doe mee aan ons IT traineeship speciaal ontworpen voor de gemeentelijke sector en maak de overstap van studie naar een invloedrijke ICT-positie binnen een gemeente. Dit traject biedt jou een ongeëvenaarde kans om hands-on ervaring op te doen, je skills te ontwikkelen en een wezenlijk verschil te maken in de lokale overheid.

Het traineeship start met een intensieve bootcamp van acht weken, gevolgd door een periode waarin je werkt en leert bij een gemeente. Dit alles is toegespitst op jouw professionele ontwikkeling en afgestemd op de behoeften van de gemeente.

IT consultancy


Als ICT-consultant bij Working Talent werk je aan uitdagende projecten binnen gemeenten. Je maakt deel uit van onze specialistische Tech Units, die gebieden omvatten zoals Data Management, Softwareontwikkeling, Cybersecurity, en meer. Deze groepen zijn de perfecte plek voor innovatie en bieden volop kansen voor kennisdeling en professionele groei.

Uitstroomrichtingen

Vakgebieden in de IT

Wij hebben een breed aanbod aan ICT vacatures binnen gemeenten en overheden in verschillende specialismen, zoals:

  • Business IT: het integreren van IT oplossingen in bedrijfsprocessen.

  • Data Management: expertise in data-analyse, -verwerking en -opslag.

  • Software Development: ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen.

  • Cloud en DevOps: implementatie van cloudgebaseerde diensten en het bevorderen van een DevOps-cultuur.

  • Business Intelligence: het transformeren van data in inzichtelijke informatie ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen.

vacatures it overheid
Jouw toekomstige werkgever

Werken bij de gemeente

Werken bij een gemeente betekent een directe bijdrage leveren aan de leefbaarheid en het welzijn van de gemeenschap. Wij werken samen met gemeenten door heel Nederland, van kleine lokale overheden tot de grootste stedelijke gemeenten, en vinden de ideale plek die aansluit bij jouw vaardigheden en carrière ambities.Vacatures traineeship overheid


werken bij overheid
Arbeidsvoorwaarden

Salaris bij Working Talent

Als ICT specialist bij Working Talent kun je rekenenen op een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat je van ons mag verwachten:

  • Voor IT trainees een traineeship van 1,5 jaar met contract voor onbepaalde tijd. Startsalaris is minimaal € 3250 per maand (inclusief vakantiegeld).

  • Voor medior/senior functies geldt een salaris tussen de € 3500 - € 6000 met een contract voor onbepaalde tijd.

En ongeacht je ervaringsniveau, er gelden uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Maar denk ook aan flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.

IT specialisten van Working Talent

Ervaringen van IT specialisten

Natuurlijk kunnen wij zeggen dat ons traineeship het beste is voor jou, maar onze mening is wellicht een beetje vertekend. Daarom delen we graag de ervaringen van IT trainees die jou voorgingen. Hopelijk krijg je op deze manier een goed beeld van ons traineeship en kun je een goede beslissing maken voor jouw toekomstige carrière bij de overheid.

Working Talent scoort 4.7/5 op Glassdoor

Corine Keijzer Dev Engineer | ING
"Als je nieuw bent in de IT kan je je soms overweldigd voelen door de talloze mogelijkheden. Working Talent heeft mij de ruimte gegeven om te ontdekken wat bij mij past en dankzij de persoonlijke aandacht en gesprekken heb ik kunnen vinden wat ik leuk vind. Zo heb ik me kunnen ontwikkelen als Software Developer en ben ik aan de slag gegaan op een mooie opdracht bij ING."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
Ontwikkel jezelf

ICT vacatures Gemeente

Ben jij klaar om je ICT vaardigheden in te zetten voor de gemeentelijke sector? Bekijk onze actuele IT vacatures en sluit je aan bij ons netwerk van toptalenten die een verschil maken in de publieke sector.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!