Business Owner
Business Owner

Sluit je aan bij Working Talent als Business Owner

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Het realiseren van klantwaarde staat centraal binnen Agile werkwijzen, en dit principe geldt des te meer voor grootschalige complexe producten en oplossingen. In een Agile werkomgeving zoals het Scaled Agile Framework (SAFe) is de rol van Business Owner van essentieel belang om de klantwaarde te waarborgen en te toetsen aan de praktijk.

Als Business Owner in SAFe ben je verantwoordelijk voor het creëren van een goed product of dienst en het nemen van strategische beslissingen om de groei en winstgevendheid te stimuleren.

business owners
Functieomschrijving Business Owners

Wat ga je doen als Business Owner?

In het SAFe-raamwerk zijn Business Owners (ook wel Lean Agile leaders genoemd) personen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van klantwaarde en het realiseren van een succesvol product of dienst. Zij vertegenwoordigen de klant en hebben een duidelijke visie op de behoeften van de klant en de markt.

Business Owners kunnen interne klanten zijn, zoals het management of marketing, die de behoeften en kansen in de markt begrijpen op basis van onderzoek en analyses. Ze kunnen ook externe klanten zijn die het product afnemen en betalen.

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het leveren van een product of dienst dat voldoet aan de klantbehoeften en markteisen. Daarbij is aandacht voor de return on investment en wet- en regelgeving erg belangrijk. Je ontwikkelt en bewaakt de productvisie en houdt daarbij rekening met strategische thema's en markttrends.

Anders dan Scrum?

SAFe versus Scrum

SAFe verschilt van Scrum doordat het een organisatiemodel is in plaats van alleen een projectframework. In SAFe zijn Business Owners verantwoordelijk voor meer strategische aspecten, wat voortkomt uit de complexiteit en schaalbaarheid van grootschalige oplossingen.

Het management is actiever betrokken bij het formuleren van de productvisie en het creëren van alignment tussen diverse teams. Hierdoor kunnen verantwoordelijkheden van de klassieke Product Owner bij een Scrum werkwijze verschuiven.

Werken bij Working Talent

Werken als Business Owner?

Als Business Owner bij Working Talent krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en organisaties in verschillende sectoren. We hebben een breed netwerk van opdrachtgevers, variërend van grote bedrijven tot start-ups en scale-ups. Samen met jou kijken we naar de perfecte opdrachtgever die past bij jouw ambities en expertise.

Working Talent werkt samen met gerenommeerde organisaties zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. We zijn er trots op dat we met deze partners werken en bieden jou de mogelijkheid om bij te dragen aan hun groei en succes.

Goede arbeidsvoorwaarden

Business Consultant salaris

Bij Working Talent waarderen we jouw waardevolle kennis en ervaring als Business Owner, en dit vertaalt zich in een goed salaris. Het exacte salaris hangt af van jouw ervaringsniveau en de specifieke opdrachtgever.

Als IT trainee krijg je bij ons een salaris van €3000 per maand. Daarna kun je doorgroeien als Junior Business Owner en ontvang je een salaris van €3300 tot €3600. Voor Medior Business Owners bieden we een salaris tussen €3500 en €4500 per maand. Seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Ga je aan de slag bij Working Talent, dan komen er nog vele extra’s bij:

  • Een vast contract vanaf de eerste dag als trainee of consultant

  • 8,33% vakantiegeld

  • Erkende certificaten voor elke afgeronde opleiding

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Nette pensioenopbouw

over working talent
Plezier staat voorop

Werken bij Working Talent

Bij Working Talent staat jouw groei centraal, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We geloven in plezier, innovatie en kwaliteit als de basisprincipes van ons werk. We moedigen een creatieve en inspirerende werkomgeving aan, waarin je uitgedaagd wordt om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen. We streven naar voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor jou als individu als voor onze organisatie als geheel.

Je werkt samen met een getalenteerd team van professionals die zich inzetten voor het behalen van succes. We bieden een positieve en ondersteunende werkcultuur waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd. We staan voor je klaar om het maximale uit jezelf te halen!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Bij Working Talent hebben we naast de functie van Business Owner ook andere interessante vacatures beschikbaar. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van startersfuncties tot uitdagende seniorposities. Bekijk al onze vacatures en solliciteer vandaag nog op de functie die bij jou past!

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie