business developer
Business Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Business Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen? Bij Working Talent ben je aan het juiste adres! Als Business Developer krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu een ervaren Business Developer bent of net begint aan je carrière, bij ons kun je jezelf uitdagen en je ambities waarmaken.

Als Business Developer bij Working Talent krijg je de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten, bij opdrachtgevers in verschillende sectoren. Je speelt een cruciale rol in het identificeren van potentiële klanten en marktkansen, het opbouwen van relaties en het creëren van winstgevende samenwerkingen. Je analyseert de markt, volgt trends en ontwikkelt strategieën om de groei van de organisatie te stimuleren.

business developer
Functieomschrijving Business Developer

Wat ga je doen als Business Developer?

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het vergroten van de omzet van de organisatie. Je identificeert potentiële klanten en markten, voert marktonderzoek uit en ontwikkelt een strategisch plan om nieuwe klanten aan te trekken. Je bouwt relaties op met potentiële klanten, onderhoudt bestaande relaties en sluit winstgevende samenwerkingen af.

Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals sales en marketing, om de klantbehoeften te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die aan deze behoeften voldoen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt, analyseert concurrenten en identificeert kansen voor groei en innovatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en presenteren van businessplannen en het monitoren van de resultaten.

In deze functie is het belangrijk dat je sterke analytische vaardigheden hebt, een commerciële mindset en een passie voor het creëren van winstgevende kansen. Je bent proactief, resultaatgericht en in staat om effectieve relaties op te bouwen met klanten en stakeholders.

Werken als Business Developer?

Waar kom ik te werken?

Als Business Developer bij Working Talent krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en opdrachtgevers in verschillende sectoren. We hebben een breed netwerk van opdrachtgevers, variërend van grote bedrijven tot start-ups en scale-ups. Samen met jou kijken we naar de perfecte opdrachtgever die past bij jouw ambities en expertise.

Working Talent werkt samen met gerenommeerde organisaties zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. We zijn er trots op dat we met deze partners werken en bieden jou de mogelijkheid om bij te dragen aan hun groei en succes.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Goede arbeidsvoorwaarden

Business Developer salaris

Bij Working Talent waarderen we jouw waardevolle vaardigheden als Business Developer, en dit vertaalt zich in een goed salaris. Het exacte salaris hangt af van jouw ervaringsniveau en de specifieke opdrachtgever. Als Business Developer trainee kun je bij ons rekenen op een salaris van €2900 per maand tijdens het IT-traineeship. Voor Medior Business Developers bieden we een salaris tussen €3000 en €4000 per maand, seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we bij Working Talent ook andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw groei centraal, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We geloven in plezier, innovatie en kwaliteit als de basisprincipes van ons werk. We moedigen een creatieve en inspirerende werkomgeving aan, waarin je uitgedaagd wordt om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen. We streven naar voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor jou als individu als voor onze organisatie als geheel.

Je werkt samen met een getalenteerd team van professionals die zich inzetten voor het behalen van succes. We bieden een positieve en ondersteunende werkcultuur waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd. We staan voor je klaar om het maximale uit jezelf te halen!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Bij Working Talent hebben we naast de functie van Business Developer ook andere interessante vacatures beschikbaar. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties. Bekijk al onze vacatures en solliciteer vandaag nog op de functie die bij jou past!

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!