Business Consultant
Business Consultant

Sluit je aan bij Working Talent als Business Consultant

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben je op zoek naar een vacature als Business Consultant die jouw carrière een welverdiende boost geeft? Sluit je aan bij de professionals van Working Talent. Bij ons weet je zeker dat jouw kennis en vaardigheden optimaal worden benut én met de dag groeien.

Voor de rol van Business Consultant hebben we verschillende vacatures openstaan. Of je nu als doorgewinterde Medior of Senior Consultant jezelf als pro beschouwt, of als trainee met grote sprongen aan je carrière wilt werken: je bent meer dan welkom bij Working Talent!

Als Business Consultant ben jij de onmisbare raadgever in jouw expertises. Jij geeft als ervaren professional organisaties advies over bedrijfskundige kwesties. Wat er van jou verlangd wordt, is afhankelijk van het vraagstuk dat voor je ligt. Je kan bijvoorbeeld worden ingezet om een specifieke afdeling vooruit te helpen met een concreet project.

Of er ligt juist een abstracte klus voor je. Zoals het management van de juiste tools voorzien om hun kernwaarden te verwerken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit vraagt om een diepgaande kennis van de organisatie die jouw hulp nodig heeft. Van processen tot IT en bedrijfsdoelstellingen: jij weet er alles van. En je weet vooral hoe het beter kan.

business consultant functie
Functieomschrijving Business Consultant

Wat ga je doen als Business Consultant?

Een Business Consultant weet alles over het succesvoller maken van de bedrijfsvoering van een organisatie. Jij wordt door onze toonaangevende opdrachtgevers ingeschakeld als adviseur. Zij hebben een vraagstuk voor je waar ze zelf niet uitkomen of gewoonweg de mankracht en skills niet voor in huis hebben.

Wat dat vraagstuk precies inhoudt, kan behoorlijk verschillen. Je zult je bezig kunnen houden met een intensieve reorganisatie, internationalisering, modernisering van IT of het omgooien van managementstijlen. Geen opdracht is dus hetzelfde!

Als Business Consultant krijg je een klus in handen waar een bedrijf zelf niet uitkomt. Jouw advies is dan ook van ongekende waarde. Het succesvol invullen van jouw rol als Business Consultant vraagt om verschillende kwaliteiten.

Ten eerste natuurlijk een scherpe analytische blik op organisaties en organisatieverandering. Daarnaast is mensenkennis onontbeerlijk. Je moet weten wat nodig is om alle lagen van een organisatie mee te nemen in veranderingen. Van het coachen van het management tot afdelingen meekrijgen in jouw verhaal: het gaat jou makkelijk af.

Waar kom ik te werken als bedrijfsconsultant?

Werken als Business Consultant?

Als Business Consultant word je ingeschakeld door verschillende soorten organisaties om daar onschatbare waarde toe te voegen. Waar je komt te werken, is vooral afhankelijk van jou. Floreer jij in een commerciële omgeving, of juist in een non-profitorganisatie? Bij Working Talent kun je als Business Consultant aan de slag binnen vele sectoren, van overheid tot IT, rond Amsterdam of juist ver daarbuiten.

Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Witteveen+Bos
VolkerWessels Telecom
UMCU
SuitSupply
Royal HaskoningDHV
Robeco
Rabobank
ING
Deventer Ziekenhuis
Centric
BAM
APG
ANWB
Achmea
Goede arbeidsvoorwaarden

Business Consultant salaris

Wat jouw salaris zal zijn als Business Consultant, hangt af van onder andere jouw ervaring en de functie die je vervult. Als Medior of Senior Business Consultant met een universitair diploma kan je salaris gemakkelijk oplopen tot €4300. Zeker als je de nodige kennis van IT hebt. Wil je juist die kennis nog opdoen zodat je kunt groeien in deze rol? Dan kan je met onze traineeships rekenen op een meer dan prima startsalaris van €2900 per maand.

Ga je aan de slag bij Working Talent, dan komen er nog vele extra’s bij:

  • Een vast contract vanaf de eerste dag als trainee of consultant

  • 8,33% vakantiegeld

  • Erkende certificaten voor elke afgeronde opleiding

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Nette pensioenopbouw

*Tijdens het IT-bootcamp van acht weken wijkt je salaris hiervan af.

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Ga je aan de slag bij Working Talent als Business Consultant na een succesvolle sollicitatie op een van onze vacatures? Dan gaan we gelijk timmeren aan jouw groeipad. Daarbij werken we volgens onze kernwaarden: plezier, innovatie en kwaliteit. We vinden het belangrijk dat jij precies doet wat jij jou past en waar jij blij van wordt. En daar geven we je graag alle ruimte voor en inspraak in!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die van Business Consultant meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
recruitment consultant
Start je Recruitment carrière bij WT!