bos working talent

Trots op onze samenwerking met WoodYouCare

Partner WoodYouCare
apr. 2023

Bij Working Talent zijn wij trots op onze samenwerking met WoodYouCare. Trots omdat we samen elke dag een bijdrage leveren aan een duurzame wereld!

Bomen planten
samenwerking woodyoucare
Partner van WoodYouCare

Samen op weg naar een duurzame toekomst

Wereldwijd groeit de aandacht voor duurzaamheid en het belang van een groene toekomst. Een thema waar ook Working Talent zich hard voor maakt. Wij geloven dat duurzaamheid een cruciale rol speelt in het creëren van een betere en gezondere wereld. Daarom zijn wij een half jaar geleden de samenwerking aangegaan met WoodYouCare, een initiatief dat zich richt op het planten van nieuwe bossen en het herstellen van gekapte gronden.

Bos WT
Bijdragen aan een groenere en gezondere wereld

Partner van WoodYouCare

Deze samenwerking stelt ons in staat om bij te dragen aan een groenere, gezondere en klimaatneutrale wereld. WoodYouCare plant nieuwe bossen en herstelt gekapte gronden, waardoor er veel wordt teruggegeven aan de natuur. Dit heeft meerdere positieve effecten, zoals het op natuurlijke wijze verminderen van het overschot aan CO2 in de lucht, het creëren van meer zuurstof in de lucht en de verrijking van biologische bodemactiviteit. Zo dragen wij samen bij aan een beter en gezonder ecosysteem over de gehele wereld.

Fotos slider website 1
Fotos slider website 2
Fotos slider website 3
Een positieve bijdrage leveren

Nu al 600 bomen geplant!

De wereld heeft al geruime tijd te maken met een stijgende CO2-uitstoot, wat ervoor zorgt dat het steeds warmer wordt op aarde. Het is onze verantwoordelijkheid om daar een positieve bijdrage aan te leveren. Het planten van bomen is één van de meest effectieve manieren om bij te dragen aan een gezonder klimaat. Voor iedere interne collega, trainee en consultant planten wij daarom elk kwartaal een boom in het Working Talent bos.

De resultaten zijn nu al veelbelovend. Ons Working Talent bos telt inmiddels al 600 bomen. Dat betekent dat wij al 50% van onze doelstelling van dit jaar hebben behaald. Wanneer jij kiest voor Working Talent, kies je voor een uitdagende IT-carrière én draag je daarmee direct jouw steentje bij aan het vergroenen van onze wereld!