Videohelden Working Talent 014 1
Hoe team bedrijfsvoering bijdraagt aan duurzame oplossingen en organisatorische groei

Innovatie en ontwikkeling binnen de gemeente Huizen

Gemeente Huizen Koen Buikema
jul. 2024

Bij Working Talent zijn onze opdrachtgevers een essentieel onderdeel van het succes. Hun beslissing om onze trainees en/of Working Talent Consultants in te zetten is iets waarop wij trots zijn. Om te laten zien hoezeer wij deze samenwerkingen waarderen, zetten we de spotlight op onze opdrachtgevers. Hier vertellen ze over hun ervaringen met Working Talent. Dit keer: Koen Buikema, teamleider bedrijfsvoering bij de gemeente Huizen.

Hoe team bedrijfsvoering bijdraagt aan duurzame oplossingen en organisatorische groei

Innovatie en ontwikkeling binnen de gemeente Huizen

Het team bedrijfsvoering zet zich in op innovatie en ontwikkelingsmogelijkheden met een centrale positionering in de organisatie. Onze focus ligt op het implementeren van duurzame oplossingen binnen de wettelijke kaders, wat ons tot een betrouwbare businesspartner maakt. Dit bereiken we door intensieve samenwerking, het verkennen van grenzen en soms zelfs deze te overschrijden, waardoor we echte meerwaarde creëren en een solide basis leggen voor de organisatie.

Onze missie is om andere teams te ondersteunen bij het kwalitatief behalen van hun doelen, continuïteit te waarborgen en onze bestuurders en managers te voorzien van de tools die zij nodig hebben om verantwoording af te leggen en bij te sturen. We innoveren, optimaliseren en evalueren bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat de basis op orde is. Daarnaast adviseren we over projectstructuren en bieden zowel gevraagd als ongevraagd managementadvies, bijvoorbeeld via datadashboards.

Met deze aanpak stellen we onze organisatie in staat om niet alleen te voldoen aan de huidige eisen, maar ook om voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst.

Waarom Working Talent de partner is

Samenwerking met Working Talent

Onze ervaring met Working Talent is positief. Het proces om een goede trainee te vinden, verliep naar tevredenheid. Wat voor ons de doorslag gaf, was het vermogen van Working Talent om een kandidaat te selecteren die goed paste bij de visie en dienstverlening van onze gemeente. De flexibele inzetbaarheid van de trainee en de mogelijkheid om hen te vormen naar onze specifieke werkwijze, zijn van grote toegevoegde waarde.

Hoe trainees bijdragen aan doelstellingen en de toekomstvisie versterken

Concrete resultaten en toekomstige ambities

Een concreet voorbeeld van de waarde die Working Talent ons heeft gebracht, is het opzetten van dashboarding en de inzet van een trainee bij de doorontwikkeling van datagedreven werken. Dankzij de trainee konden we vooruitgang boeken op dit gebied, wat bijdroeg aan onze doelstellingen. De positieve resultaten en de match van de kandidaat met onze gemeentelijke visie bevestigen dat onze keuze voor Working Talent de juiste was.

Videohelden Working Talent 164 1
Wil jij jezelf ontwikkelen binnen de IT? Dan is ons IT Engineer traineeship iets voor jou!