Onze kijk op talent

Recruitment Manager Marlies Wardenier
mrt. 2022

Er wordt bij Working Talent wel eens gezegd dat recruitment de belangrijkste afdeling is binnen de organisatie. En natuurlijk zijn alle afdelingen even belangrijk en kunnen we niet zonder elkaar, maar recruitment heeft wel een hele belangrijke taak: het herkennen en aantrekken van talent!

De IT-arbeidsmarkt is en blijft volop in beweging. Er is veel vraag naar goed opgeleide IT-professionals en dat biedt kansen voor starters op de arbeidsmarkt. Toch zien wij dat de stap van de studie naar arbeidsmarkt groot kan zijn. Tijdens het IT-bootcamp van Working Talent slaan wij de brug tussen jouw studie en het werkveld door de theorie te koppelen aan de praktijk. Na afronding van het IT-bootcamp ga jij vol zelfvertrouwen aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Working Talent
IT-traineeship
Working Talent

Het sollicitatieproces

Bij Working Talent geloven wij in een kort en snel sollicitatieproces. Natuurlijk nemen we de tijd voor de gesprekken, die voor beide partijen zijn bedoeld als kennismaking. Verwacht geen vragenvuur, maar een tweerichtingsgesprek. Wij willen jou goed leren kennen en de ruimte geven om te ontdekken of Working Talent voor jou de juiste werkgever is. Wanneer wij beiden enthousiast zijn en zien dat jij het in je hebt om uit te groeien tot een volwaardige IT-professional, dan pakken wij door. Wij bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd omdat wij gaan voor een langdurige samenwerking en geloven in talent.

Working Talent

Wat neem jij met je mee?

Naast een diploma, vinden wij de persoon achter het papiertje minstens net zo belangrijk. Word jij enthousiast van puzzelen met data, verlies je de tijd uit het oog wanneer je aan het programmeren bent of is Information Security meer jouw ding? Wij zien in ieder geval graag kandidaten die intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf verder te ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied en hun enthousiasme op ons weten over te brengen.

Je hoeft nog niet precies te weten hoe jij jouw toekomst voor je ziet. Wij hebben de ervaring, kennis en middelen in huis om samen met jou dit pad uit te stippelen!