Marlies exta
Hoe Marlies Wardenier bijdraagt aan een Efficiëntere Werkomgeving bij Working Talent

Digitale Transformatie en Procesverbetering

sep. 2024

Bij Working Talent geloven we in de kracht van goede interne processen en digitale transformatie om zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Door onze processen continu te verbeteren en digitale oplossingen te implementeren, creëren we een efficiënte manier van werken, verkleinen we de kans op menselijke fouten en zorgen we ervoor dat onze talenten en opdrachtgevers altijd kunnen rekenen op goed ingerichte processen en directe toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Vandaag deelt Marlies Wardenier, Project Manager bij Working Talent, hoe ze hieraan bijdraagt.

Marlies Copy
Van Recruitment naar Projectmanagement

Projecten leiden voor efficiëntie en innovatie

Marlies begon haar loopbaan bij Working Talent als Recruitment Manager, maar maakte na drie jaar de overstap naar projectmanagement. Nu speelt ze een sleutelrol in het optimaliseren en digitaliseren van interne bedrijfsprocessen, evenals de processen die direct impact hebben op onze opdrachtgevers.

Als Project Manager is Marlies betrokken bij uiteenlopende projecten, variërend van de implementatie en optimalisatie van digitale systemen zoals ons HR-systeem en ons CMS-systeem tot het coördineren van de verhuizing naar een nieuw kantoorpand. Ze werkt nauw samen met verschillende afdelingen om werkprocessen te verbeteren en efficiënter werken van haar collega’s mogelijk te maken. "Door kritisch te kijken naar onze processen, met name in onze digitale systemen, zorg ik ervoor dat mijn collega’s steeds efficiënter kunnen werken," aldus Marlies.

Impactvolle projecten

Digitale innovatie: de succesformule van Working Talent

Marlies heeft al diverse successen geboekt in haar rol als Project Manager. Een van de meest impactvolle projecten was de implementatie van HR2day, ons nieuwe HR-systeem. Dit systeem heeft een aanzienlijke impact gehad door onze backoffice en HR-processen te professionaliseren en automatiseren. Met HR2day kunnen medewerkers nu zelfstandig zaken regelen zoals verlofaanvragen en het inzien van hun digitale dossier in een gebruiksvriendelijke omgeving. De automatisering van processen heeft de werkdruk voor onze backoffice collega's verlaagd en de kans op menselijke fouten verkleind.


Daarnaast heeft Marlies ook bijgedragen aan de verdere implementatie en optimalisatie van ons CRM-systeem, dat draait op het Byner/Salesforce platform. Dit systeem speelt een sleutelrol in onze interne samenwerking en administratie. Door handmatige handelingen te automatiseren en te zorgen voor een nauwkeurige administratie, versterkt het de samenwerking tussen verschillende afdelingen en verhoogt het de efficiëntie.

Marlies header
Wat maakt werken bij Working Talent uniek?

Een inspirerende werkomgeving vol kansen

Marlies waardeert vooral het contact met alle afdelingen binnen de organisatie. "Het is erg interessant om met verschillende teams te werken en kansen te identificeren om processen te verbeteren. Ik haal veel voldoening uit het ondersteunen van mijn collega’s en het zien van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen." De informele sfeer en de ambitieuze cultuur bij Working Talent dragen bij aan haar werkplezier en motivatie. "We maken plezier met elkaar en werken hard om onze doelen te behalen. De dynamiek van een groeiende organisatie biedt veel kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Samenwerken met verschillende afdelingen

De sleutel tot effectieve projectuitvoering

Succesvolle projecten bij Working Talent zijn afhankelijk van goede samenwerking tussen afdelingen. Marlies zorgt ervoor dat ze regelmatig bij de teams meekijkt om hun wensen en ideeën te inventariseren. Ze beoordeelt of deze ideeën als projecten opgepakt kunnen worden en betrekt de relevante afdelingen en collega’s hierbij. Uiteindelijk kan ze haar werk niet doen zonder de betrokkenheid van anderen; zij moeten de projecten in de praktijk gebruiken en uitdragen.


De informele sfeer en de ambitie van haar collega's zorgen ervoor dat Marlies elke dag met plezier aan haar werk begint. Ze haalt veel voldoening uit het gegeven dat haar bijdrage gewaardeerd wordt. Bij Working Talent blijven we voortdurend innoveren en groeien. Dankzij de inzet van medewerkers zoals Marlies optimaliseren we onze processen en creëren we elke dag nieuwe kansen voor zowel onze talenten als opdrachtgevers!