accountmanager senior
Join our team!

Word Senior Accountmanager bij Working Talent

Ben jij een Senior Accountmanager en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Bij Working Talent zoeken we een Senior Accountmanager om ons team te versterken en onze ambitieuze groeidoelen te realiseren.

Working Talent is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het vinden, opleiden en matchen van IT-talent met diverse opdrachtgevers. Onze missie is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, en daarvoor hebben we jouw expertise nodig. Sluit je aan bij ons team en help ons de volgende stap te zetten in onze groei!

senior accountmanager
Openstaande functie

Accountmanager Senior

Voor ons team in Amsterdam zoeken wij een gedreven Senior Accountmanager. Ben jij een echte hunter die nieuwe business kan genereren? Dan is deze functie perfect voor jou.

Je hebt een scherp oog voor trends en ontwikkelingen in de markt en weet hier strategisch op in te spelen. Je bent resultaatgericht en vastbesloten om de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Daarnaast onderhoud je sterke relaties met onze bestaande opdrachtgevers en adviseer je hen over de instroom van jonge talenten, waardoor je samen de perfecte match met onze IT-trainees realiseert.

Bij Working Talent sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met een ervaren team dat waarde hecht aan zowel individuele kracht als collectieve prestaties. Wij geloven dat we samen meer kunnen bereiken en omarmen die samenwerking volledig. Daarom bieden we jou de kans om mede-eigenaar te worden van Working Talent.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel en versterk ons team in Amsterdam!

Werken bij Working Talent

Wat kun je verwachten?

Als Senior Accountmanager bij Working Talent krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in een afwisselende en uitdagende functie. We bieden je een plek in een hecht team met een informele werksfeer en marktconforme voorwaarden. Daarnaast kun je bij ons rekenen op veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit vragen wij van jou

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Enthousiasme en het meest belangrijke: je bent een team player met een winnaarsmentaliteit!

Meer over de functie

Wil jij meer weten?

Ben jij iemand met een gezonde dosis lef, ondernemerschap en overtuigingskracht? Vind je het belangrijk om zowel persoonlijke als gezamenlijke doelen te behalen, zonder de klantbehoefte en de competenties van de trainee uit het oog te verliezen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie bij Working Talent? Bekijk hier de vacature en solliciteer of neem direct contact op met ons. Bel Marlies Wardenier op+31 6 11 96 75 51 of mail naar solliciteren@workingtalent.nl.

Siebe Relyveld Sales Manager Working Talent
"Ik heb de ontwikkeling van Working Talent van dichtbij gevolgd en wilde daar graag deel van uitmaken. Daarom heb ik ook de overstap gemaakt. Als Sales Manager bij Working Talent krijg ik de kans om mijn commerciële skills in te zetten en tegelijkertijd ook een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van anderen. Ik ben voornemens om bij te dragen aan de continue ontwikkeling van Working Talent, haar opdrachtgevers, de talenten, het sales-team en individuele collega’s."
Siebe Relyveld
Rose Braam Accountmanager Working Talent
"Working Talent is voor mij dé plek waar ik mijn passie voor het werken met mensen kan combineren met mijn kennis en ervaring in de branche. Ik werk hier al bijna 3 jaar en kan hier dagelijks bijdragen aan het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en talentvolle werknemers. Soms is het een uitdaging, maar in dit team ga ik dat nooit uit de weg.”   
Rose Braam